gulumsee Kizlar benim penisiline alerjim var bionte aşısı olcaktım yan etkisi varmış aile hekimim soyledi cin asisi ol dedi bu durumu yasayan var mi ?
Zekimurendebizigorecekmi gulumsee Benim de birkaç ilaca alerjim var ve bugün vende sinovac oldum . Biontek alerjik bünyelerde önerilmiyor diye duymuştum
gocebebirbayan Zekimurendebizigorecekmi alerjim filan olmadığı halde hala etkisini çekiyorum geçen hafta perşembe günü olmuştum Biontech. Nasıl bir aşıymış ya
gulumsee Zekimurendebizigorecekmi benimde alerjim var oyuzden henuz olmadim doktorum onermedi biontei bakalım cin asisi olurum
S08m Aslında ben Çin asisi oldum ama koruyuculuguna inanmıyorum arti yalan salap hazırlanıp yapılıyor sonrasında sağlığımıza bisey olur mu acaba
Zekimurendebizigorecekmi S08m Koruyuculuğu grip aşısı gibi öyle düşünün daha hafif atlatmanıza neden olur tam anlamıyla hastalığı kapmanızı engellemez
Zekimurendebizigorecekmi gocebebirbayan evet vende birçok kişiden duydum bu yan etkileri .. korktum da açıkçası . O yüzden olmaz istmedim
gocebebirbayan Zekimurendebizigorecekmi 1 hafta olacak afedersin bağırsaklarım bozuldu. Tuv. den çıkamıyorum şuan ordan yazıyorum size. Keşke sinovac olsaymışım ya. Mide bulantım da devam ediyor hala
Zekimurendebizigorecekmi gocebebirbayan Belki de hastalığı geçiriyorsunuzdur test yaptırdınız mı yakın zamanda
anne0666 Ben dün biontec oldum anam kolum ağrıyor halsizlestim herkes aynımı dereotuna alerjim vardı korktum oldum
Zekimurendebizigorecekmi gulumsee Bana göre de sinovac daha güvenli .. mrna aşılarının uzun zaman da bazı yan etkileri olabiliyor diye hiç riske atmadım . Umarım sinovacta ilerleyen dönemlerde sıkıntınyaşamayız
gocebebirbayan Mucizem_06 evet ilk dozu. Eşim askeri personel ona da görevde Biontech yapılmış. İkinci dozu daha ağır geçiyor kimisinden etkisi yoğun oluyor ben ilk dozu 3-4 gün ikinci dozu 1 haftadan fazla çektim dedi . Sanırım bende de etkisi yüksek geçiyor aşının. Annemle babam da bir sıkıntı olmadı Zekimurendebizigorecekmi
Mucizem_06 gocebebirbayan benimde eşim askeri personel oda biontech oldu bende ilk doz pek bı yan etkisi olndi kolun agrdi uykum geldi ama ikinci doz hakkında eşim kötü şeyler duymuş o yuzdensordum
gocebebirbayan Mucizem_06 evet ikinci dozu ağırmış benim eşim ağır geçirmiş maalesef. Sanırım bende ölüp ölüp dirileceğim 😥