F_e_t645 Merhaba 2 aylık adınızı oldunuz mu komşum yaptırmış çok eziyet ediyor aşıdan sonra huyu değişti dedi oğlum çok ağlıyor gaz sancısı var asi her çocukta aynı mı olur acaba yada ne yapmaliyim aşıdan sonra
esraeerdogann F_e_t645 bende perşembe günü yaptırıcam bende etkilerinden çok korkuyorum 🤷♀️ Zaten huysuz uyumayan ağlayan bir bebeğim var 🥲
[silindi] F_e_t645 2 aylıkta sıkıntımız olmadı 4 aylık en ağır olanıymış onda uyku düzeni değişmişti şimdi 5 aylık olucak yakında toparladı uyku düzenini
Cicek_Gokce46 F_e_t645 aşıdan geldikten sonra bir çay kaşığı carpol verin ateşi olmaz kimi çocukta cok ateş huysuzluk yapıyor kiminde hiç bir şey yapmıyor benim oğlumda huysuzluk yapmıştı emmek istememişti
Tubs F_e_t645 ben geçen salı günü yaptırdım çok şükür ateş filan olmadı biraz huysuzlandı ama şimdi iyi
srpgnr İçiniz rahat olsun hiç öyle bir şey olması doktorumuz ateş bile yapmaz genelde dedi ki nitekim yapmadı bir arkadaşımızın kızı sadece o gece biraz huysuzlanmış o kadar
esraeerdogann F_e_t645 sanırım bu aşının sağlık ocaklarında günleri varmış 1 temmuzda gel kaçırma dedi kaçırırsan bişey olur dedi ama ne olur dediğini hatırlamıyorum 🤷♀️
Tubs Cicek_Gokce46 dr lar önermiyor çünkü ateş düşürücüyü hemen verince aşı vücutta etkili olmuyormuş o sebeple de 37,5° olmadan calpol önerilmiyor
Kzlarm37 F_e_t645 ates olmadi ama cok fena aglama krizine girdi acile goturduk damar yolu acilacakti bacaklari sisti kizardi neyseki sakinlesti sonunda serum takmadilar