Dileksener5 merhabalar bebeğim bu ay sadece 300 gram almış. 4 aylık ek gıdaya başlayalım dedi doktor. Sadece anne sütüyle besleniyor. Anne sütüyle kilo alabilmesi için neler yemeliyim?
BigeUmay2020 Dileksener5 bazı doktorlara anlam veremiyorum daha 4 aylık hemen ek gıda o anne sütünü 3 5 ay ancak alacak bol bol emzir bizimki ayda 50 gr alıyordu yine 6. Ay başladık ek gıdaya sabır
Elisa- Dileksener5 canım senle aynı durumdayız , bizimkide az kilo almış doktor ek gıda demedi de , kaşık mamasına başla dedi . Benim de sütüm azaldı o yüzden çok doymuyor . Şuan önceden sağdığım buzluktaki sütleri kullanıyorum. Mama siparişi verdim gelince ondan yedireceğim . Hipp in kaşık maması var ondan aldım başlayacağım .
Gulenes Dileksener5 evet canım az almış Demk ki sütun yetmiyor. Bence ek gıdadan önce mamaya başlanması gerekiyor ek gıdaya daha başlama bence mama ya başla. Oyle yok başlama diyenlere de aldırış etme çocuk şuan kilo almalı zaten ileride 6. Dan sonra az alacak. Ayda en az 600 gram almalı 6. aya kadar. Bence doktoruna soyle mama başlayalım ek gida yerine olur mu diye sor çünkü ek gida için çok erken ama sen bilirsin.
Elisa- Dileksener5 Marketi bilmiyorum hepsiburadadan aldım hipp marka yulaflı , 4. Aydan itibaren yazıyor . Ondan aldım .
Elisa- Dileksener5 yok bunda öyle üç gün kuralı , normal muhallebi gibi , kaşıkla yedireceğim istersek biraz daha sulandırıp biberonla da verebiliriz, bana doktor günde dört kere ver dedi, sabah öğle akşam yatmadan önce.
Dileksener5 Gulenes Mama denedik kesinlikle yemiyor. Alerjisi olduğu için alerjik mama veriyoruz ama yok kesinlikle içmedi :(
BurcuBrc Dileksener5benimnkizimda 3 ay 28 günlük kakada mukus nedeniyle test yapıldı süt alerjisi çıktı. O yüzden 300-400 Gr aldı 2. Ay sonrası hep ama ek gıdaya kaşık maması falan demediler . Alerjisi maması verdiler sevmedi yesiremiyorum
Bebek-annesi Dileksener5 ek gıda için çok erken. Bence sürekli sağım yapın sürekli emzirin çalışan meme süt üretir.. dilruba demirezer çayı ve tabletini kullanın etkisini hemen görürsünüz. Bol bol su için.. hurma dereotu bulgur pilavı hümana çay için
BurcuBrc Dileksener5 daha bugün başladım süt diyetine mamayı da bugün denedim şuana kadar 300-400 Gr aldı. Mamayı beğenmedi nuocate vanilya şurubu ile deneyeceğim. Benimki emme de istemiyordu o yüzden çok az aldı kilo . Belki süt ürünlerini çıkarınca düzgün emer
Dileksener5 Elisa- bende aldım deneyeyim dedim ama çok katı değil mi bebeğimiz bunu yerse kabız olmaz mı
Elisa- Dileksener5 evet emiyor ama genelde sağıp veriyorum çalıştığım İçin çok vaktim olmuyor emzirmeye