Seyma005 Kızlar bebeğim 5 aylık 4-5 dakika zar zor emiyor, böyle olunca da sık sık emzirmek durumunda kalıyorum. Gece 6-7 saat uyanmıyor bazen sabah kalkıyor yine 5 dakika emip bırakıyor.
Blt-aslmom Seyma005 benim bebeğim de aynı ben sütüm az diye 3 4 defa mama veriyorum ama 60cc anca içiyor ve sanki çiş yapmasida azaldı niye böyle oldu anlamadım
Ayalayay Seyma005 bez sayısı iyi kilo alımında sıkıntınız yoksa önemsemeyin . Benim bebeğim 6 aylık doğduğundan beri 5 dk yı geçmiyor. Kilo alımı var ise sıkıntı etme demişti doktorumuz
Seyma005 Blt-aslmom sıcakla terlediklerinde de çiş sayısı az olabilir diyorlar ama yarın kontrolü var bakalım doktor ne diyecek
Seyma005 Kuzeybabyy her ayın ayrı bir atağı mı var yaa 😢ben atak geçircem en sonunda 5 aylık anne atağı 😅
Seyma005 Blt-aslmom gittim dün doktora, ilk süt sulu gelir bir iki dakika emer bırakır çünkü havalar sıcak olduğu için suya ihtiyaç duyar eğer devam etsin diye zorlarsan her emme pozisyonuna yatırdığında inatlaşır seninle emmek istemez zorlama arada ek gıda ver suyu artır dedi
DoganurcaN Benimki 4 ay 11 günlük bazen iki dk emip kalkmaya çalışıyo zorluyorum öyle uzun emiyo bazen zorlamak da işe yaramıyo yatarak emziriyorum falan amuda kalkcaz yakında meme bağımlısı bi bebek ama bizde ya diş ya ataktayız bu ara bakalım
Seyma005 DoganurcaN ay sorma ya şebek etti beni hopla zıpla şarkı söyle bilmem ne 🥵 napsam en fazla 2-3 dakika uzatabiliyorum. Sütüm de azalcak diye endişem sadece
DoganurcaN Seyma005 sağın bari o zaman azalmaz, benimkide bana ne yediriyo ne içiriyo açlıktan sütüm azalcak benim de
Blt-aslmom Benim azaldı ya napcam bilmiyorum 30 CC anca çıkıyor bebeğim altı aylık oğlumda hiç böyle olmadı iki yaşına kadar emmişti 😔
Seyma005 Blt-aslmom bebeğin emmesiyle sağmak bir olmaz ama bende 10 dk sağıyorum 30 cc çıkmıyo bazen ama bebeğim emerken ağzından süt akıyor. Memeler onun emişine göre şekillendi sanırım çünkü o emerken boşaldığını hissediyorum sağarken boşalmıyor