Kocakgiller Hanimlar migrosta cam kavanozlarda kemik suyu ilik suyu falan gördüm yavrusuna ondan kullanan var mı? Ya da onlardan alacak olursam nelere dikkat etmeliyim arastirmaci anneler yardim edebilir mi?
Mom9870 Kocakgiller E bebekte veg&bones markası var, kullanan arkadaşlarım da var memnunlar. Ben denemedim tabii bilmiyorum.
Toprakbey Kocakgiller instagram da manyas köy evi bursada nalan sultana bakmanı tavsiye ediyorum bi canım
Kocakgiller Balkizlarim ya bende kolay oldugunun farkindayim ama saatlerce beklemekten tedirgin oluyorum acikcasi cunku kizim dis cikariyor cok huysuz herseyi ocakta onutuyorum stresten😩
Balkizlarim Kocakgiller saatlerce basinda beklemiyorsun ki duduklude 4 ile 6 saat arasında pisiyor normal tencerede 8 12 saat arasi 👌
dlrkrn @Kocakgiller sürekli kontrol etmenize gerek yok. Kısık ateşte kaynıyor zaten. 4-5 saatte bir baksanız yeter🌸
Kocakgiller Tmm kendim yapayim tesekkurler ilgilenen herkesten Allah razi olsun peki sizler nelerin suyunu yaptiniz iliklo kemik suyu mu yksa tavuk suyumu?