Mavi5253 Kızlar 3 ay 10 günlük oğlum sürekli elini emmek istiyo tok da olsa emmek istiyo uykuları hep bölünüyor elini ağzından çekince ağlıyo napıcam ben nerden çıktı bu el emme bilmiyorum 🤷♀️
Emir_karan Mavi5253 ellerini tanıyorrr cnm bi süre yapıyorlar sonra unutuyorlar bişy olmaz korkma elimi emennn çocuk kilo alır diyorlar
MrsNur Mavi5253 benim bebeğim de 3 ay 20 günlük ve 1 haftadır parmak emmeye başladı, paş parmak ağırlıklı ama hangi parmak denk gelirse, oral dönem, normal bu :) ellerini keşfediyor:)
elmalikurabiye Mavi5253 cevresini tanimaya basliyor. Cok normal. Hatta elini agzindan cekmek ileride izguven problemlerine yok acabiliyormus. Birakin emsin tanisin ellerini ve dunyayi
Mavi5253 Emir_karan MrsNur elmalikurabiye ama uyku uyuyamıyo resmen parmağını emmekten uykusundan uyanıyo derin dalamıyo şu saat olmuş hala el davası 🤷♀️
MrsNur Mavi5253 aynı durum bizde de 🥲 emzik almıyor, şimdi bide bibs den emzik sipariş verdim bakalım onu alırsa parmağı unutur inşallah
Mavi5253 Emir_karan Aysenfal Vildan2334 Oyku_nisa Kardi_13 Mavilimonn Merverasaye Acelyaooacelya alışıp alışmamaso çocukla alakası galiba ya elini alıyorum ağlamaya bağırmaya başlıyo kundak yapıyorum yine ağlıyo bu gece hiç uyku uyumadık resmen 🤷♀️ Umarım bi an önce geçer bu süreç
Oyku_nisa Mavi5253 elini emmesi çok normal ama baş parmağını emiyorsa sıkıntı onu bırakmıyor çocuk okul çağına kadar gidiyor hatta daha fazla giden bile var benimkide 3aylikken elini emerdi birden parmağa döndü biraktiramiyorum 6. Ayı bitti hala emiyor müdahale etsemde işe yaramıyor ona dikkat et bence :((
Kardi_13 Mavi5253 çok normal benim kızımda alışmıştı elini emmeye 5. Ayda bıraktı şuan 9 aylık ve o gün bugün emmiyor zaman la vazgeçer
Mavilimonn Mavi5253 bide çok lezzetli bir şey yer gibi şapır şupur sesleeeer 😂 ellerini temiz tutun yeter oral dönemde bebekler gece de öğrenmeye devam ettiği için sanırım gecede devam ediyor saçlarını okşayabilirsiniz avuç içine yada el üstüne masaj ben uyuyacağı zaman öyle yapıyorum
Merverasaye Mavi5253 Ellerini keşfediyor canım, sakın müdahale etme. Beyin fonksiyonlarının normal çalışması için çok önemli bu. Gündüz neysede gece ince müslinle kundak yapabilirsin uyandırıyorsa kendini.
Acelyaooacelya Mavi5253 bizimde basımıza geldı evet dogru oral dönem evet dogru etrafı tanıyor ammaaa o el alıskanlık yapıyor ve bırakmak istemiyor bebekler en ıyısı unutturmak gece cok yapıyordu benim bebe eline eldıven gecırerek unutturdum zor oldu uzun bir surec
Hiranaz1103 Mavi5253 benim kızımda öyle ellerini sürekli emiyor 3 ay 18 günlük ellerini keşfediyor sıkıntı etme dikkat et tırnaklarına yüzünü kesebilir gözüne gelebilir geceleri eldiven takabilirsin