[silindi] Bebeğim sıcakların artması ile çişini az yapmaya başladı çok terliyor, bezini değiştirirken dolu dolu almıyorum, doktora gitmeli miyim
Woody [silindi] sağlık ocagında 3 4 gün ara ile tarttırıp kilo alımına bakıp.havalar sıcakken kızım 4 ay civarıyken su vermeyi önermişti doktorum. Doktorunuza danışın
cilemm_karasu [silindi] bebeğinizin kaç aylık . Yeteri kadar beslenmiyor ve su içmiyor olabilir .. bu detayların üzerinde durursanız normale girecektir diye düşünüyorum.
Ozturkburcin [silindi] kuzenimin 6 aylık oğlu dün doktora kontrole gitti ve sıcaklardan dolayı bebeklerin idrarında azalma olduğunu söylemiş doktor su içilmesini söylemiş ayrıca yine de bunları göz önünde tutarak bi doktora götürebilirsiniz en sağlıklısı 🌸
[silindi] cilemm_karasu bebeğim 4 ay 15 günlük sadece anne sütü alıyor biraz su verdim bu durumu görünce
menekseyagmr [silindi] aynı şeyi bugün bende farkettim normalde dolu dolu aldığım bezler sıcağın artmasıyla azaldı halbuki yine aynı emiyor aşırı terlediği için öyle olduğunu düşünüyordum belkide suyu az veriyorumdur bilemedim
Aselllll [silindi] benkm kı cok terliyordu kılo alımı normal ise korkmana gerek yok bıde bezini guzel kontrol et canım farklı bı renk görürürsen doktora basvur susuz o zaman kalırmış onun dışında gelısım kılo alımı iyiyse korkma suan 9 ay olduk ama 2 3 aylıktan berı öyleydi
maviboncukruyasi [silindi] ter ile atıyordur demişti doktorumuz tabi öncesinde idrar tahlili yaptırmıştık kilo vs normal çıkınca
Gossipgirl14 [silindi] Bi götür canım doktora ne olur ne olmaz benım oglumda 3.5 4 aylıkken yemesine rağmen biz bezle kalıyordu aksama kadar onu da dolu almıyordum.hem acil sünnet oldu hem de böbrek genişlemesi vardı. Sureklı takıp altındaydık 1 aya duzeldı cok sukur. İhmal etme bı doktora görün. İnşallah bır sıkıntı cıkmaz
Gossipgirl14 Mnks0221 bol su ver demıstı. Zaten sonrasından memeyi bıraktı. Mamaya basladık. Yuzde doksan sutum yetersiz gelıyorduda boyle olmustu. Bı ilac takviyesi yapılmadı o zaman 8cm felandı genısleme eger 10 cm olursa ilaca baslarız dedı doktor. Sureklı bezini takip etti. Tamam ter yoluyla atar insan ama ıdrarınıda yapar yanı. Cok sukur duzeldı genısleme dustu. Suan 1.5 yasında ıyıyız. Rabbım kımseye yasatmasın çok zor durumdu.
sevgi88 [silindi] bizde öyleyiz gün içinde her bezini alışımda dopdolu alırdım artık daha az su veriyorum midesi bulanıyor ama sık sık vermeye çalışyorum alışması için birde çok terliyorlar o yüzden kilosu normalse takma canım ama istersen sağlık ocağına götür.