Elifmusluk Merhaba kızlar size bırsey danısmak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim. Bugun bebeğimin elleri ayakları sıcak oldugunu farkettım ateşi varmış gibi yanıyodu ateşini ölçtüm 36.8 cıktı normal temazsız ateş ölçerle öltüm bıde koltuk altı ateş ölçerlede ölçtüm aynı sonuc cıktı ama ellerı ayakları hala yanıyo neden olur acaba ilk cocugum ve bıraz tecrubesızım endişelendim bıraz yardımcı olurmusunuz.
Betul1 Elifmusluk 5 aylığız bizdede aynı durum var baş sıcaklığı farkettim bugün ölçtüm 36.6 cıktı 🤷🏼♀️
eyvahaaneoldum Elifmusluk Canım el ve ayaklar klima görevi görüyor bebeklerde kışın soğuk olması iç ısıyı dengelediginden yazın sıcak olması da bu sebepten endişelenme 🤗
uyumayankoala Elifmusluk diş çıkartıyor olabilir kontrol edin, ılık duş aldırın belli aralıklarla, ayağına limonlu çorap giydirin, geceleri rahat uyusun diye calpol verebilirsiniz 4 saatte 1. Eğer dişse 2 güne geçer inşallah geçmiş olsun 🙏🏻
Elifmusluk uyumayankoala carpol verdım ılık duşta aldırdım şuanda uyuyo dişten dolayı olsunda Baska bısey den dolayı olmasın. Tesekkur ederım yardımınız için 🥰
BortcecineG Aynı durum benim kızımda da var gündüz değilde geceleri öyle el ve ayakları çok sıcak huzursuz sağa sola dönüyor ateş 37 olmuştu duş aldırdım bende diş olduğunu düşünüyorum 🤨
Elifmusluk BortcecineG inşallah dişten dolayıdır yıne gece 1 ssat arayla kalkıp ateşini kontrol edicem
Elifmusluk Betul1 bende bu akşam farkettım havalarda cok sıcak acaba ondan mı dedım ama arkadas lar dişten dolayı olabılır dıyolar