Lalins Slm kızlar .. bebeğim 3 ay 16 günlük ve 1 haftadır dönmeye başladı.. sırt üstü koyuyorum yüz üstü buluyorum ve sürekle kalkma çabasında .. normalmi bu durum .. daha erken değil mi yoksa tam zamani mı
Zeyy16 Lalins evet canm norml bnmde o zamnlarda başladı şuan 4bucuk aylıgız fena dönüyor başıma geldiği için söylüyorum geçen koltuktn düşmüştü anlık oldu nasılsa döndü düştü bilmiyorum dikkat et o yzdn canm koltukta yanlız bırakma sakın
AlpBeyinAnasi Lalins Panik yapmayın benim oğlum da tam 3 aylık bile değildi döndüğü zaman, şuan 5 ay 12 günlük ve destekli oturuyor, hatta 3-4 dk desteksiz bile duruyor 🌺
seymabykn Lalins tuvalete gideceğiniz zaman yere battaniye serin yerde yuvarlansın en azından düşme problemi yaşamazsınız 😃
Zeyy16 Lalins al bndede okdr cnm yere battaniye seriyorım artık düşdügü için oraya koyuyorum bi gidiyorum geldigimde ya parkede ya ünitenin altında buluyorum bide havalar sıcak diye bezini biraz acıyorum pişik olmasın diye döndüğümde heryer çiş kaka oluyor 😁sinirlensem gülsem mi bilemiyorum 😁
busraasil Benimkide 2,5aylık tam yüzüstü dönüyor ama çabalıyo çabalıyo aynı yönde geri sırtüstü hale geliyor diğer yöne dönemiyor kolu altında kaldığından😀
Momm12 busraasil evet benim ki de öyle kolu altınfa kalıyor 😊 gece yanlarına korumalık koyuyormusımuz dönüp yüz üstü kalmasın diye
Alyameltem Lalins 2 ay 10 günlükten beri dönüyor doğduğu günden beri kafasını rahatlıkla tutuyor şuan 4 ay 25 günlük oturuyor kendini çekerek yuvarlanarak evde geziyor😂 Yani her bebek aynı değil bazısı 7. Ayda bile oturmuyor dönmüyor ama bu da anormal değil normal..
tubaelif Lalins bnm oğlum 3 ay 8 günlüken döndü. Kızım 25 aylık suan. 4 aya bir kaç gün kala dönmüştü. Normali 4 aymış beklenen yani.
Soraz39 Lalins benimde kızım 3 ay 24 günlükken döndü.Doktorla konuşurken bu tarz durumlar bebeğe özgüdür aceleci bir bebek olabilir dedi.Normal yani darısı emeklemeye😊