_miLi Kızlar baston tıpı olup kullanımı rahat sürüsü rahat araba ıstıyorum yanı bebegım kucagımdayken kendım acabılım kendım kapatabılım alıp memnun kalanlardan onerı beklıyorum var arabam pusetlı 3 parca ama onunla artık cok zor oluyor hafıf bırsey istıyorum
mombeto _miLi hamilton S1 kullanıyorum çok memnunum tentesi biraz kısa diyorlar ama sorun olmuyor en kötü örtü örtülür. Sürme yerinde tuş var basılı tutuyorsunuz aşağıya doğru ilerletin kendi kapanıyor. Açmak içinde silkeleyin açılıyor ve çok hafif hele de travel sistemden sonra
mikkonunannesi- _miLi joie nitra xl kullanıyorum tek elle kapanıp açılıyor sadece tente biraz kısa gibi düşünüyorum. Ama tam yatar oluyor ilk doğduğundan beri kullanıyoruz
Aselllll _miLi bende cok araştırdım alıcam hamilton s1 vardı w bebek de ama kaldırmışlar 1300 tl ıdı o olmazsa chicco kabın boy var oda cok guzel ikisi arasında bakıcam
Deletedmom0099 baby plus kullanıyorum bende 550 lira olan 5 katı kucağımda kızım, sırtımda canta, bi elimde bebek arabasını indirip tek başıma açabiliyorum
Sevgilimmm _miLi ben de çok araştırdım kabin araba aldım daha sonraki bebeğimde de kullanmak nasip olursa diye. Çok memnunum hafif bir araba Pierre Cardin yehoo aldım