Demirac19 Bulut28052021 ah, canım benim içim cız etti 😢 Rabbim şifa versin yavrunu size bağışlasın inşallah 🤲
burcu1234 Bulut28052021 yarın daha iyi olacak annesi. Sen üzülme en kısa zamanda sağlığına kavuşacak Allah’ın izniyle. Bugünler kötü bi anı kalacak sadece🤲🤲
Mom097 Çok çok şükür maşallah 🧿 İnsallah test sonucları tertemiz çıkar 🤲Allah yüzünüze bakmış o saatte uyanikmissiniz. Ben inanıyorum ki her gün daha iyiye gidecek ve sağ salim kucağınıza alacaksınız. Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin Bulut’a💕🤲
Bebisveannis Bulut28052021 coook sevindim. İnsallah daha iyi haberlerini alacağız. Siz gönlünüzü ferah tutun o annesini hisseder💜
kutsalmavi Bulut28052021 dün edecektim bş yasin okuyacaktım ama inan fırsat bulamadım dün helal et hakkını bugün okudum duamı ettim. Rabbim sağ salim o hastaneden çıkmanızı nasip etsin
Kelebek1407 Bulut28052021 Bugün görmüştüm ilk postunuzu çok dua ettim rabbim hayirli haberlerini versin size. Rabbim size bağışlasın insallah dualarım sizinle haberlerinizi bekliyoruz 🤲🤲🤲🤲❣
Cemre_61 Bulut28052021 rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin inşaAllah sağlıklı huzurlu başarılarla dolu bir ömrü olsun
ENATOR Bulut28052021 bol bol dua edin karnı şişti çatladı demiştiniz tabi ki tıbbi açıklaması vardır ama nazardan da olabilir diye eskiden buyukler anlatıyordu vöyle şeyler bol. Bol dua edin çok geçmiş olsun rabbim şifa verısn hep dua ediyoruz aklımız sizde 🙏
beratcan3446 Bulut28052021 rabbim şifa verain ummadık anda sevinçler mutluluklar yaşatsın size evladınızı size bağışlasın iyi olur inşallah rabbim yüreğini yakmasın hayırlı haberler al efendimiz yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Aymiraaa Bulut28052021 biraz daha iyi olduğunu duyduğuma çok sevindim kızımı uyuturken dua okuyordum ilk aklıma sizin bebeğiniz geldi tez vakitte sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah
aylaamayorgun Bulut28052021 dualarımız sizinle. Allah bebeciğe sağlıklı uzun ömürler versin. İçim parçalanıyor yazdıklarına. Güçlü ol ki bebeğine yardım et. Başaracaksınız inşallah