Benim bebeğim 15 aylık üst yan dişleri çıkıyor bu 2 haftadır elleri kulağındaydı sürekli kaşıyordu kulak iltihabı sandım önce sonra üşüttü kulaklara vurdu sandım tecrübemden kaynaklı sonra gözlerini çok övüyordu alerjik bi bebek elerjiden dedim aşırı iştah sıfıra düştü inanılmaz derece iştahsız huysuz geceleri bağırmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu İÇİN şurup yeni kullandım üşütme geçirmişti iğne kullanıyordum özel antiboyotik kullanmak yerine bebekler için olan bi iğne daha sonra çok düşünceye kapıldım ama herşeyini temizlettirmiştim iğne hastalık bırakmıyor dedi doktor 2 tane eve geldim bu çocuk hiçbişeye ağzını vurmuyor huysuz aman yarabbi şoktayım ne bakıcı ne ben zaptedemiyoruz huysuz uykuda geceleri ağlıyor gündüzleri derin uyuyor asla bişey yemiyor biberonu bile calpol verince türüyor 2 hafta geçti bebeğim aşırı kilo verdi tabi yürüyor hareketli üst dişler kendini gösterdi diş gelirken ishal kulak kaşıma oynama göz ovalama huysuzluk huy değiştirme bağırma ağlama nöbetleri gece uyanma salya yeme de isteksizlik olur söyliyim bütün dişlerinde bunu yaşadım ve artık tükenmek üzereyim ya 1 bebekte dünyadan soğudum