meltemineLduru Salı günü 40 günlük oluyoruz cok şükür. Trnaklarni kescem eldiven ve sapkayi ne zmana kadar daha takcam😒 havalarda iyi gdiyor ama üşür mü ckarsam 🤔
karalim meltemineLduru bence eldiveni çıkarabilirsiniz şapkayı da takmanıza gerek bile yoktu bence zaten soğuk değilse 😊
Sebnem55 meltemineLduru ocakta doğum yaptım şapka hiç kullanmadım eldivenide 1aylıktı çıkarttıgımda elleri için endişelenmeyin genellikle soğuk olur doktorum öyle demişti tıbben el soğuklugu yeni doğan bebeklerde normalmiş🙏
meltemineLduru meltemineLduru ne blim üşütr dye korkyom kac gundr hava 20 derce dogalgaz yine yanyo evim scak ama eli flan üşür kafasi hasta olr dye korkyom
karalim meltemineLduru ev sıcaksa üşümez canım kendin ne giyiyorsan bi kat fazla giydirmelisin çocuğu... ama şapka eldiven ev içinde fazla diye düşünüyorumm 😘
meltemineLduru dilanbartos ben 2 dkka hava alsn dye aciom resm atym ablamlara kafasi nye açık elleri nye açık o bebek üşür dyolar 😒
Ebruelcin meltemineLduru 40 güne kadar tırnak kesmeden nasıl durabiliyorsunuz, bazen olmadik yerlerden kirilabiliyor, canları daha cok acır
Sebnem55 Ebruelcin büyük bi ihtimal adettendir diyerek kesmediler büyğkler 40çıkmadam çocugun tırnaga kesilmez derler
Esem 38 günlüğüz Şapkayı dişarı çıkarken ve banyo yaptığı zaman takıyorum eldivenide doğduğu gün taktım sadece