ErenAlp Kizlar 22 aylık bir bebeğim var. Aşırı enerjik bir bebek. Sanırım adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sizce yanılma payı var mıdır? 4 aylık regl tablom 21 Şubat Adet 34 26 Mart Adet 33 26 Nisan Adet 27 22 Mayıs adet 37
Minikuzu ErenAlp adet günlerine göre hamile olup olmadığınızı biz bilemeyiz. En iyi bilecek olan siz ve eşinizsiniz!
Mom356 ErenAlp benım reglim düzensizdi Ama biz hiç korunmadık doğum yaptıktan 10 ay sonra hamile kaldım bende 🙏🏻İnşallah hayırlısı olsun
Selinglr ErenAlp yanı bu ay regl olmadın ve testın negatif kac gun geçti kan da verebılırsın suphelenıyorsannn
ErenAlp Minikuzu terslemenizin sebebi nedir acaba? O bilgileri yazma sebebim duzensiz regl geçirip başına gelen vardır ve belki yorum yapar fikir verir diye idi.
ErenAlp lanadelmiyav testlerin yanılma payı olup olmadığını sordum ben terslemenizdeki amaç ne? Madem başınıza gelmedi bı bilginiz yok neden yorum yapıyorsunuz?
Minikuzu ErenAlp düzensiz regl olsa bile korunmuyorsanız hamile olabilirsiniz bu bilgiyi verebilirsiniz!
ErenAlp Selinglr evet olmadım 6 - 7 gün gecikti hesaplamalarıma göre bebeği birakamadigim için daha gidemedim kan vermeye
Mom356 ErenAlp tam 5 gün geçikti adetim ben dedim normaldir diye eşim gitti test aldı anında kırmızı çizgi oldu zaten 😍
ErenAlp Mom356 Allah kolaylık versin inşallah kuzum. Bende bekliyorum bakalım bişey var mıdır yok mudur çözemiyorum duzensiz regl olanlar bilir çok zor ya korunsan bile korkuyorsun
ErenAlp lanadelmiyav Başlık ne yazicagimi bilemedigim için o şekilde sorudaki amaç düzensiz regl olup testi negatif çıkan olup olmaması. Çok ön yargılı bir insansiniz sanırım