Minikpofuduk Kızlar aranızda bebegine kan sayımı yaptırmadan ilac baslayıp kullanan varmı bize saglık ocagı verdi ama ben kanına baktırıp oyle başlamak istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum
AlpBebek34 Minikpofuduk kaç aylık bize vermediler önce baktır istersen ezbere kullanma bize sadece D vitamini verdiler
AliyeAsel Minikpofuduk bende sayım yaptırmadım canım kullanıyorum ama ferrum vegaferonu kullanmadım hiç
Zynpazra Minikpofuduk bi bilgi biliyorum sizinle paylaşıyım türkiye olarak kan dususluğu olan ülkelerden ilk sıralardayız ali fuat doktor var o demişti ki 4aydan itibaren kan ilacı başlanmalı 1yaşa kadar depolamak için
Minikpofuduk Grkemyktas 4 aylıkken verdi dun tam 5 aylık oldu sadece 1 yada 2 kere vermisimdir. Rutin olarak 6.ayda kan sayımı yapılıyormus doktorların coguda yaptırıyormus bunu
Aselsu Gulbicil sidefer bende kullanıyorum kaç damla veriyorsunuz biz dokuz damla olarak kullanıyoruz şuan
Minikpofuduk AlpBebek34 bende o yüzden iste kafama gore vermek istemiyorum bi baktırıp oyle vereyim diyorum ama bi yandan da yanlıs mı düşünüyorum die sizlere sormak istedim
AlpBebek34 Minikpofuduk maşallah 🧿 biz daha 2,5 aylık ondan bize bahsetmediler sanırım d vitaminine devam 👍🏻
Minikpofuduk AlpBebek34 54 aylıkken baslanıyor canım o yüzden bahsedilmemistir. Sendemi baktırıp baslayacaksın