Kızlar aranızda bebegine kan sayımı yaptırmadan ilac baslayıp kullanan varmı bize saglık ocagı verdi ama ben kanına baktırıp oyle başlamak istiyorum sizce yanlıs mı yapıyorum
Minikpofuduk banada verdi direk kullanıyorum şuan
Minikpofuduk kaç aylık bize vermediler önce baktır istersen ezbere kullanma bize sadece D vitamini verdiler
Minikpofuduk bende sayım yaptırmadım canım kullanıyorum ama ferrum vegaferonu kullanmadım hiç
Minikpofuduk bi bilgi biliyorum sizinle paylaşıyım türkiye olarak kan dususluğu olan ülkelerden ilk sıralardayız ali fuat doktor var o demişti ki 4aydan itibaren kan ilacı başlanmalı 1yaşa kadar depolamak için
Minikpofuduk bize altı aylıkken doktor kan ilacı (ferrum) yazdı kan sayımı yapmadan kilosuna bakarak kullandım suan bir yaşına girmek üzere kan verdik baktı doktor kansızlık yok çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
???
Grkemyktas 4 aylıkken verdi dun tam 5 aylık oldu sadece 1 yada 2 kere vermisimdir. Rutin olarak 6.ayda kan sayımı yapılıyormus doktorların coguda yaptırıyormus bunu
Bizimde doktorumuz side-fer damla vermişti onu kullanıyorum
Gulbicil kanına falan bakalım demedi yani
Gulbicil sidefer bende kullanıyorum kaç damla veriyorsunuz biz dokuz damla olarak kullanıyoruz şuan
Minikpofuduk babada 4 buçuk ta verdi zaten bende unutuyorum bazen açıkcası vermeyi
Minikpofuduk hayır demedi ve doç kendisi
AlpBebek34 5 aylık olduk canım
AlpBebek34 bende o yüzden iste kafama gore vermek istemiyorum bi baktırıp oyle vereyim diyorum ama bi yandan da yanlıs mı düşünüyorum die sizlere sormak istedim
Grkemyktas bende unutuyordum hatta d vitamini bile😂
Minikpofuduk maşallah 🧿 biz daha 2,5 aylık ondan bize bahsetmediler sanırım d vitaminine devam 👍🏻
AlpBebek34 54 aylıkken baslanıyor canım o yüzden bahsedilmemistir. Sendemi baktırıp baslayacaksın
AlpBebek34 4 aylıkken yazacaktım 54 yazmısım 🤣🤣
Gulbicil hmm anladım teşekkür ederim
Minikpofuduk evet baktırmadan başlamam
Minikpofuduk 😗
Aselsu 8 damla veriyorum cnm 6 aylık oğlum
AliyeAsel kac aylık bebişin canım