Deneyimsizanne Selam kızlar, oğlum 8200 kg 5 ay 6 günlük pusette çok darlanıyor artık yavaştan 9+ oto koltuğuna geçirelim diyoruz. Önerilerinizi rica ediyorum. Neye dikkat etmeli alırken ve marka model önerisi varsa mutlu olurum. İyi akşamlar🌸
didomidom Deneyimsizanne uzun süre araştırdım bütçeye bağlı aslında bu cevap 3-5bin veririm dersen maxi cosi markası ve besafe öneririm, daha bugün baby2go Rover modeli aldım uygun ve isofixli 360derece dönüyo bakalım şansıma kızım memnun kalır inşallah 😁
sdyrnkgn Güvenlik testlerini geçmiş olması benim ilk şartım. Onlar da epeyce pahalı. Ben modeller arasındn birkaç tanede karar verip bebeğimi oturtarak denemek istiyorum.
Serife00 İzofiksli izofiksiz var 360 derece dönen var dönmeyen var 9/18 kg 9/36 kg olarak var her markanın her modeli farklı 1.500 TL den başlıyor fiyatlar
Deneyimsizanne Serife00 Merhaba henüz sunulan seçenekleri araştırma şansım olmadı. Hem çalışma hem oğlum yoğun bir koşuşturma. Karar verdiğimde yazacağım, ilginiz için teşekkürler☺️