Aggzu MErhabalar, (23 günlük) bebeğimde göbek fıtığı çıktı. Büyüklerimiz madeni para ile sarmayı teklif etti, doktorumuz da bir süre sonra kendiliğinden geçer dedi. Basına gelen var mi?
Htcates Aggzu benim bebeğim 1,5 aylık oldu banada aynı şeyi söyledi kendiliğinden geçer dedi bakalım inşallah
Yagmur76 Aggzu bızde de var canım suan 3 aylıgızzz yavas yavas kuculuyor banada para sar dedıler satmadım cerrah doktor yapmayın dedı 6ay 1yasa kadar duzelır dedı
balyanakannesi2 Aggzu birşey sarmayın koymayın benim bebeğimde de vardı 7 aylıkken geçti kendi kendine
Ndmdmr Yelizr1 kasık fıtığı bizdede çıktı 45 günlükken ameliyat oldu çünkü ameliyatsız geçme ihtimali hiç yok dedi doktor ilerleyen zamanlarda da o kasık deliğine bağırsak girip çıkamazsa sıkıntı olur dedi ve ameliyat etti
Aggzu Yagmur76 geçmiş olsun, ağlayınca direkt büyüyor gibi. Ağlatmamaya çalışıyorum olabildiğince 🤷🏼♀️
ssnnmm Aggzu kendiliğinden geçiyor bişey bağlamayın arada elinizle kontrol edin içine gidiyorsa sorun yok ama içine gitmiyorsa acile gidin hemen demişti doktorumuz bastırınca su sesi gibi ses geliyor normal bişeymiş(ben çok korkmuştum) 2-3ay arasında kayboldu farketmedik bile
Cipiti Aggzu bizde de vardı ceviz kadar buyumustu kendi geçti 3.ayda şuan inik göbeği içe doğru döndü bişey bağlamayın enfeksiyon riski oluyormuş
Hamide55 Aggzu sakın madeni para koydurmayin kendiliğinden geciyo merak etmeyin benim oğlumda vardı geçti şükür doktorum sakın yaptırma ddi daha kötü oluyomus
Mahbuss Aggzu banada büyüklerimiz para koy demişti ama ben yapmamıştım. Ama sonra kıyafet giydirirken karnına masaj yaparken hep elime takılıyordu baya şişti kızımın göbeği korkuyordum Doktora sordum bir sorun olmaz yapabilirsin dedi para yapıştırdım göbeğinin üstüne hemen düzeldi Ben doktorumun onayıyla yaptım onay vermeseydi bende yapmazdım
Ndmdmr Aggzu 4 ay 21 günlüğüz aşırı gazlı bebeklerde çıkıyor demişti doktor ki bizimkide parmak gibi dışarıdaydı ama çok şükür artık yerinde 🥳 iki yaşa kadar yerine geliyormuş canım gelmezse iki yaşından sonra müdahele ediliyormuş ve doktorumun oğlununda başına geldiği için o günde bir iki kere parmağınla yerine it demişti kaslar gerginleşirse dışarda kalır demişti ben bez değiştirirken aklıma geldikçe yavaşça ittim deneyebilirsin
Bellatrixxx Aggzu var canım bebegim 7.5 aylık geçti bile. Bana da doktor gecer demişti, sarma vs yapmadim kendiliğinden geçti. Zaten bebeğe de acı veren bir durum değilmiş
yuhibu1920 Aggzu göbek fıtığı 10 aylıkken bebeğimde çıktı doktoru önemsiz kendiliğinden geçer hiçbir şey yapmayın dedi 🤗