pamuk_sekerim2022 Kızım 3 aylık göğsümün birinde süt çok azdı ve onu daha az emzirdiğim için sanırım yara oldu ucunun alt kısmında çatlak oluştu ne yapmalıyım sizce…
Missyloves pamuk_sekerim2022 göz kararı ayva çekirdeğini suya koyun bı sure sonra jel kıvama geliyor sürün direk sizisini catlagini filan iyileştirir ben çok memnun kaldım kremler bahane
Miranbebek34 pamuk_sekerim2022 pamuğa kendi sütünü sık onunla sil göğüslerimde çatlak yok bu sayede benim
sincapinannesi pamuk_sekerim2022 bir arkadaşım haşlanmış lahana ile geçirdi.. tabi bu mevsimde ben de bulamadım o ayrı .. Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de geçmedi ama sürünce bi rahatlama geliyor lansinoh falan öyle etki etmedi
HayalAsel Canim bu çok çok faydalı adı gloderm papatya resmi var üzerinde küçücük krem doktorum yazmıştı çok cokkk faydalı diğer markalara göre daha uygun
pamuk_sekerim2022 HayalAsel Teşekkür ederim cnm deniycem ama ilaçtan ziyade doğal bişeyler kullanma taraftarıyım aslında😊
pamuk_sekerim2022 Miranbebek34 aslında sıkıp elimle sürüyodum ama birde öyle deneyim…teşekkür ederim 😊
Missyloves pamuk_sekerim2022 ne demek kesinlikle dene ayrıca göğüs kalkanlarindan kullanmanı öneririm gümüş olmasına gerek yok oda rahatlatiyo tabi sütün bolsa nemli tutuyo oraya akıp filan denedin mi bilmiyorum 🙂
pamuk_sekerim2022 Missyloves Hayır denemedim cnm benim 3. Çocuğum diğerlerinde hiç böyle bi sorun yaşamadım..her emzirme öncesi ve sonrası sütümü sıkıp sürüyodum yara olmuyordu ama bu göğsümü az verdiğim için oldu sanırım☺
Missyloves pamuk_sekerim2022 kızarıklık sertleşme filan varsa mastit olabilir doktora başvurmanız daha iyi olur antibiyotik oneriliyo o gogusu çok sık boşaltıp