ecemeric Kızlar selam 🙋🏼♀️ Sakarya da işinde uzman, güler yüzlü bildiğiniz bir doktor öneriniz var mı? 50 günlük bebeğim var. Rutin kontrol için arıyorum.
Edaeyl ecemeric serdar pop devlet hastanesinde instagramda baya bir içerik paylaşıyor her zor durumda cevap veriyor güler yüzlü çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Dehya ecemeric eğitim araştırmada bqhri elmas serdar pop mesut engin dilsat çoban Muayenehane olarak kesinlikle esra tirman canim doktorum :)
busra_54 Eğitim araştırma hastanesi bülent yildiz. Daha önce vahap uğurlaya gidiyordum çok çok iyiydi ama başka bir hastaneye başhekim olunca bülent yıldız a gittik tesaduf oda çok iyi bir doktor
Oznurckose1 busra_54 Aa Vahap beye bizde gidiyorduk doğum evinde değil mi artık görünce yazmak istedim
busra_54 Oznurckose1 malesef değil sanırım çünkü geçen randevu alacaktı adı yoktu . Medyabara çıkmıştı toyata ya başhekim olmuş çok.üzüldum bende
Guzeleanne Devlet hastanesinde Muhammet Mesut Nezir ENGİN var tercih edebilirsiniz, bu ay randevuları dolu bizde kontrole gideceğiz tekrar