Yagmur_arda_mom Kuzular eylülün 20sinde tatile gitmek istiyoruz o dönem Fethiyede hava nasıl oluyor? bebekle üşümeyelim. Bilen var mı?
Melisbugi Yagmur_arda_mom kasıma kadar yanıyor fethiye eylülünde ağustos temmuzdan farkı yok canım Fethiye de yaşıyorum
Pares Yagmur_arda_mom fethiyeli olarak söyleyeyim Temmuz Ağustos dan farkı yoktur canım hatta deniz daha ılık oluyo
araskuzumm0918 Yagmur_arda_mom en güzel zamanında gidiyorsunuz felaket sıcak oluyor o zamanda yine iyi olur hava fakat kavrulmazsınız
Yagmur_arda_mom Melisbugi Medusafer Pares Kelebek1407 araskuzumm0918 teşekkür ederim ☺️ Her sene gittiğimiz otel bu sene 2 katı olmuş fiyatı Ağustos istemiştik şok oldum fiyatları görünce. En uygun o tarihten sonra artık bakalım inş gidebiliriz
Melisbugi Yagmur_arda_mom bebişle rahat edersiniz yanlız akşam yemeği yok havuzlu dün gittim bebişimle kendi otelimiz
Yagmur_arda_mom Melisbugi Club tuana 4. Gidişimiz olacak aile oteli gibi çok memnunuz. Düz ayak bebişle iyi olur diye düşünüyoruz
Alphaville Yagmur_arda_mom geçen sene eylülde fethiyedeydik bir buçuk yaşındaki kızımla, temmuz ağustostan farkı olmuyor. Rahat rahat denize girdik. Ekim ayında da aynı şekilde sıcak oluyor.