MinikBugram Bebeğim alerjik bir bebek alerji olduğunda nasıl oluyor biliyorum ama kış bebeği olduğundan dolayı isilik hiç olmadı. Malum şimdi de havalar sıcak ve kırmızı noktalar oluşmuş ben bunun alerji mi isilik mi olduğunu anlayamadım
Xyz1234 Ayirt edilmiyor herhalde kimse bir sey yazamamis ayni durum bizim kizda da var cok beneklendi isilik diye dusunuyorum yarın randevumuz vardı sorcam insAllah
MinikBugram Xyz1234 valla millet kaynana postunda sanırım 😂 yarın doktora sorarsan bana da yazar mısın canım bizim daha var muayene günü için
Xyz1234 MinikBugram kızımın kolları minik minik kırmızı benek dolu isilik dedi doktor her gün yıka dedi
Heeguu-2020 MinikBugram bizde de aynı durum var. Cildiyeye mi gitsem alerji dr na mı bilemedim kışın yoktu. Sıcaklarla kaşınıp kızarmaya başladı
MinikBugram Heeguu-2020 isilik bakıyorum netten aynı alerji gibi ayırt edemiyorum yedisi bişey mi alerji yaptı yoksa sıcaktan mı oldu bence alerjik bebekler için önemli bir konu
As01 MinikBugram aynı durumdayız kolları ve boynunun altı kızarıklık benek benek dr resim atıp sordum isilik e benziyor her gün duş aldır serin tut dedi ama geçmedi 😞