Kek Merhaba hanımlar sıkıntılı bir hamilelik ve zorlu bir doğum geçirdim uykusuz gecelerin ardından 1 ay sonra mide ağrıları başladı ve son zamanda baya sıklaştı dayanılcak gibi değil kıvranmaktan bebeğime bile bakamaz oldum doktor endoskopi yapılması lazım dedi ama emziriyorum nasıl yapıcam hadi yaptırdım ilaç nasıl kullanıcam hiç bilmiyorum benim gibi olan var mı acaba nasıl baş ediyorsunuz bu ağrıyla lütfen bişey söyleyin
Cgdmltr93 Kek civanperçemi mide ağrısına çok iyi geliyor bende öyleydim günde 1 fincan içtim bu arada emziriyorum
poncikci Kek genelde sol gögüs mide arasında ağrı olur ve sırta vurur normal Bi karın ağrısı gibi değildir düz duvara tırmanıyor insan ağrıdan, eğer o şekildeyse büyük ihtimalle safra kese de taş vardır, genel cerrahiye gitseniz iyi olur. Geçmiş olsun
Umutertn Kek Bende sinir stresten surekli tekrarlıyor canım artik serum yemekten bıktım.Sıcak su torbası koy ve yat canım baya rahatlatiyor.Rennie cigniyorum 2 tane felan bide soda da rahatlatiyor
Aysenes Kek agrının sebebi ne ona bakılmalı bence hemen icmeyin öyle şeyler bi gidin baktırın yara vardır yada iltihap bakteri oluyor onu öldurmek lazım ben yaşadım cok fena birşey yemek borusu iltihapı ve midemde “helicobakteri pylori” vardı antibiyotik kulandım mecbur.
Aysenes Kek normalde onu bayıltmadan agızdan yapıyolar. Ama ben turkiye de degilim bana beni bayıltmadılar vallaha agzıma biley sıktılar hop saldılar mideme o şeyi🙄🤮 ve perşembe bidaha olacam.🤦♀️
annekuzusuuuu Kek hayır ultrasonla baktılar aslında sanada öyle bakabilirler ne zamandır ağrıyor sırtına ağrı vuruyor mu
Kek annekuzusuuuu 2 aydır var evet acayip sırtım ağrıyo nefes bile alamıyorum o derece acile gittim bir kere ama emzirdiğim için boş serum takıp yolladılar o kadar
annekuzusuuuu Kek aynı benimde öyle oluyordu ultrasonla baktılar ortaya çıktı ben 2 ay sonra ameliyat olucam
Aysenes Kek o sıktıkları şey boğazını uyuşturyor ama zararı varmidir bilmiyorum yinede bi doktora danış canım ben emzirmiyorum uyutsunlar istedim ama yapmıyolar.🙄
Kek Umutertn sıcak uygulama yapıyorum ama en az 1 saat çekiyorum o ağrıyı. Rennie tablet emzirenler kullanabiliyor mu peki