Laden Çok şükür bugünde başıma bir iş getirdi kızım. Hanımlar koltuktan slime nasıl çıkar? Umarım çıkan bir şeydir bu. DELİRMEK ÜZEREYİM🥲
Laden Sena93 ay Allah razı olsun senden senacım. Limonla çıktı. Rengi çıkmadı onu da çamaşır suyuyla sildim
Laden Utkucan ikibebeklibirannee Balkizlarim Teşekkür ederim kızlar limon sıktım çıktı çok şükür. Biraz rengi kaldı hafiften onu da çamaşır suyuyla halletmeye çalışıyorum💕
Zumraa12 Laden çok sevindim bak çıkmış banada çözüm bulun kuçızşar benimde koltuğuma biraz ağda döküldü 2 gndr kurumuş ne yaptıysam çıkmıyor 😕nasıl becerdin mevzusuna girmeyin hiç😂
Laden Sena93 ay ne dua ettim sana bilsen. Limonu ağlaya ağlaya sıktım sen düşün halimi😁😁 çok sağol vallahi Allah ne muradın varsa versin canım benim❤️
AND-20 Laden aspirin var fısfıs şekilde o güzel çıkarıyo valla görünmeyen yerine yapcanız ilk ama leke bırakabilir
Laden AND-20 evet çıktı ama leke kaldı biraz malesef. Gidip gelip çamaşır suyuyla siliyorum inşallah kalmaz leke🥰
Laden Serobaskan benimde aklıma ilk o gelmişti yaptım yayıldıkça yayıldı meret😁 çıktı çok şükür serocum biraz lekesi kaldı ama buna da şükür❤️
Mavisinannesi6064 Laden kurutma makinası ile kurut sonra biraz üzerinden topla bol deterjanlı su ve bez ile sil cnm bnm kardes yapıştırmış merdiven altı bş ilaç kullanmışlar koltuğu yakmış