52_58_52 Kizlar 3 aylik bi bebisim var bebeklerde emzigi cok seviyorumm ama benim sipam kabul etmiyor asla nasil kabul ettiririm 😩
qwrt1245 52_58_52 avent ağır gelmişti beceremedi onu tutmayı mamajoo tutuyor bir de wee baby. Alışmasını istiyorsanız uykuya dalarken veya daldıktan sonra verin fark etmesin alışır zamanla
Gulerrrr 52_58_52 bizde 40 günlük olduk bugün bnde emzik tutsun çok istedim ama ağzına koyduğum gibi kusmaya zorluyo kendini
52_58_52 Oioi nin anne gogusu ucu gibi olanini aldim 0-6 ay sanirim o biraz buyuk geldi tutamadi. Chicconun damaklisini aldim tutamiyor 😩
En_guzel_yanim 52_58_52 wee baby kullanıyoruz biz. Benim oğlumda ilk almamıştı. O attı ben verdim o attı ben verdim. Şimdi emziksiz uyumaz
Gulerrrr 52_58_52 maledef o kadar da güzel marka emzikler yaptırmıştım hamileyken hepsi kaldı hatıra diye saklarım artık 😂
bilgemira 52_58_52 benim kizim 4 aylik sadece disarda emiyor bende severim emzik ama brn veriyorum o firlatiyor birde gülüyor napalim emmesinler 😃
DaisyMom 52_58_52 benim kizimda oyleydi maalesef surekli deneyerek bulacaksiniz.Biz chicco marka emzik kullaniyoruz en son onu kabul etti.