Ozge20oz Merhaba arkadaşlar 19gunluk bebeğim anne sütüm yetmiyor mama da veriyorum hem anne sütü verip hem mama veren arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz acaba
Leylaa_ Ozge20oz ben hipp kullandım 2 hafta ama önce doktora danış bebeğimiz rahatsız etti öyle yaptığım icin. Bilinçsizce veriyoruz doyuyor ama doymuyor diyoruz gece rahatsızlandı doktor mama vermeyin anne sütü ne kadar çok emizirirsen o kadar artar dedi öylede oldu
Pinarmete Ozge20oz benim de 20 günlük. Bende yetmediğini yeni yeni fark ettim çünkü mama verince sakinleşip uyuyor hemen.. bana doktorum evolvia 1 önermişti onu kullanıyorum
52_58_52 Eylulg aptamilin icerisinde %0.01 oraninda enerji iceceklerinde bulunan enrji veren madde var.
Ozge20oz Leylaa_ benim ilginçtir ki tek göğsümde süt yok😔 tabi doktora danıştım ama merakta ettim danışmanlar genelde ne kullanıyor diye teşekkürler
Nurgrvn Ozge20oz ilk sıralar sma kullandım mahvetti bebeğimi ishal etti. Bebelac golda geçtim hamd olsun iyiki geçmişim gazlı bebekler için üretilmiş çünkü anne sütü gibi sindirimi de kolaymış
Leylaa_ vanilyakokusu 30 ml 1 ölçek hep kusuyordu bi gün gece nefes alamadı göbek kısmında nefes var ama ust tarafda nefesi yoktu hemen acile götürdük doktoru geldi mama vermeyin dedi mamana etkisi olmuş
Ohaezgi Ozge20oz ben hipp kullanmıştım emzirirken şuanda emmiyor sadece mama bizde bebelac kullanıyoruz artık