Perony Balkuzucuklarinannesi valla biz 4aylık olduk şimdiye kadar vermiyodum ama idrarı sapsarı ve çok kokmaya başladı çocuk doktoruna sordum ateş yaptımı dedi yok dedim. Havalar ısınıyo artık sadece anne sütü alan bebek suya ihtiyaç duymaz ama madem su ver dedi. Bnde başladım 30ml günlük dedi
Balkuzucuklarinannesi Emir_karan öyle yapiyrm ici yanmış gibi öyle iciyirum mağlum istanbuldayz aşırı sicak
Kubicim Ben doğduğu günden beri veriyorum.. sütün yarısı ama suyun yeri de ayrı.. zararı olacak değil ya sonuçta su
Kubicim zeynepduha öyle aşırı değil. İlk zamanlar 1 çay kaşığı falandı.. şimdi minik biberonuyla veriyorum o bi kaç kere çekip bırakıyo. Genelde emdikten sonra veriyorum
Kubicim zeynepduha 4.5 aylık kızım.. yeni doğduğunda biberon tutamıyodu çay kaşığıyla vermeye çalışıyodum ☺ şimdi biberonuyla içiyo..
kahvekolikk Balkuzucuklarinannesi ben önce emzirip 10 dakika sonra su veriyorum günde 2 kere 5-10 ml arası içiyor özellikle dışarıya çıktığımızda vermeye çalışıyorum
burjoosphere 4 ay 13 günlük oğlum bende veriyorum su Antalya çok sıcak valla. Damacana suyu kaynatıp soğutup veriyorum ben
Miniksavasci Balkuzucuklarinannesi 5.5 aylığız çok terliyor anne sütü alıyor ama çok sıcak gönlüm el vermiyor günde 30 ml, damacana su da olsa musluk suyu da olsa mutlaka kaynatılmalı Bn kaynatıp soğutarak veriyorum