Tcolak Kızım 9 ay 24 günlük kulağını deldirmek istiyorum maksadım canını acıtmak değil ama bazı kişilerde duyuyorum küçükken deldirmek daha iyiymiş fazla bilmezmis siz ne zaman deldirdinjz acaba kuyumcumu deliyor naptiniz biraz bilgi verir misiniz 🥰
Alminamom Tcolak ya bende burda bekliim arkadaşım 6 aylıkken deldirdi eşimde bir kızda görmüş çok güzel duruyo benim kizada yakışır diyo 🥰da ben canı yanar diye yanaşmıyorum 🙄
_portakalannesi_ Tcolak 11 aylıkken deldirdim krem sürüyorlar ve hiç ağrı olmuyor bizzat bende kendime yaptırdım yara falanda olmadı çok şükür .
Kadifemsii Tcolak bana da bu ara herkes deldir diyor eczaneden deldirin bence bende düşünüyorum kızım 1 yaşına girecek 10 gün sonra
Tatlican Kadifemsii eczane yapmadı .burda bir arkadas yazdı korinodan dolayi yapmiyoruz demiş bilemiyorum tabi ama kuyumcuda deldirdik skıntı yaşamadık
Ozgeruya Tcolak cnm biz bugün gittik ama delmediler cok ağladı kızım bide kulak memesi çok küçük dediler biraz büyüsün dediler 🙂
Tatlican Tcolak ben 2yasinda deldirecektim korona girdi araya simdi 3 yasinda 18 gun filan oldu galiba deldirdik kuyumcuda ilac skıyor hic acımadı yarada olmadı
Kadifemsii Tatlican evet covidden ötürü delmiyorlar ama şuan olabilir diye düşünüyorum bende bi soracağım