sennayyy pediatrik fizyoterapistim. Bas bas bagırıyor uz önermiyoruz diye ama özellikle cocuk büyütme konusunda bildigini okuyor millet bunu burda hayretler içersinde izliyorum. Gecenşerde rezene verilemz bebege gen haseri kanser riski var diyorum gereksiz tartısmaya girdik gercekten cahile laf anlatmak daha zor. Cahile covid var desen gözümle görmüyorum der üstüne ne desen boş. Allah yardımcınız olsun elhamdülillah eşim dahi müfahale etmiyor cocuk yetiştirmeme hatta benden örnek veriyorlar kayınvalidem flnda biz bos bos büyütmüşüz cocukları diyor hep. Neyse sizin komunuza gelelim gecen bir vdeo izledim bu yürütec lere ev yaralanmaları okadar fazla ki içim dayanöadı şu videoya belki izletir vazgecirirsiniz. Yürütec yerine ilk arabam alamanızı öneririrm. Her seye ragöen illa evde durcaksada siz iş yaparken degil bizzat kendisiyle ilgilenirken kullanın bu yürütecler gercekten cok tehlikeli
Bu arada sayfa sahibi pediatrik fizyoterapist aymen balıkcı. Kendşsni ve önerilerini takip edebilirisniz.