MiracAlpinveUmutunAnnesi Kumsal06limonluKek Ay bunu dün aksam gördüm 😁 Bide yüzüğünü ağzına koyara fotografı vardı 😂
Gunes_kiz AntiFilozof meedo gerçekten milyarder olsaydı ayrılsa da aldırmazdı. Ee para bitti aşk bitti bu film de burda bitti.
bozobeydrk Kumsal06limonluKek bide yüzüğün fiyatını yanlış yazdılar diye markasını paylaşmıştı kıyamam 😄
nneslihan Kumsal06limonluKek Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı’nın tektaş yüzüğünün 801 bin 540 TL olduğu iddiaları hakkında konuştu: Eğer yüzük fiyatını dolar olarak yazsaydınız bir tık yaklaşabilirdiniz diyordu 😂😂
Mom0363 Yüzüğün fiyatı ile ilgili çıkan haberlere “yanlış biliyorsunuz” diyerek daha yüksek bir rakam söylemişti… 💍 Bu hareketi hafızamdan silemiyorum 🙃
Gunes_kiz Kumsal06limonluKek bu kızın derdi evleniyim yuva kuruyum değil. Zengin bir yere kapak atmak ama işte dikiş tutturamıyor. Meedo resmen nitelikli dolandırıcı gibi birşeymiş. Aynı adrese kaç tane Ltd şti gibi birşey açmış asılsız. Ben sadece Melisaya üzülüyorum. Annesi zengin koca bulucam diye olan çocuğa olacak.
Dn123 Gunes_kiz iyiki ona bir sey yapmamış beklerdim ben. Acun annelik konusunda seynayi bayagi ovuyor ama
alinaannee Gunes_kiz ayy beb de Melisa ya yazık valla ya olan kıza olacak 🤕 ama o şeymoş düşman başına🤪
Dn123 Kumsal06limonluKek anlamadım valka ben simdi bunlar sürekli tatildeydi bu adam buna uçak kiralamisti. Yani parasiz sa nasil yaptı o zaman hepsini Şeyma mi oduyorfu😀 adam resmen acunun verdiği nafaka goz dikmiş