Begooo Zaten daha tadım ayında benim kızım da 6 ay 8 günlük daha meyvelere bike geçmedik kahvaltı falan vermiyorym sebze tadımlarındayız siz neden hemen kahvaltıya geçtiniz
Htcalptekin Begooo biz 5. Ayda başladık verdiğim bazı şeyler alerji yaptığı için kahvaltı öğünü de ekledim bide doktor söyledi yumurta yedirmem yavaş yavaş bağırsak tepkisini ölçüp adapte etmeye çalışıcaz sonra da kıyma deniycez dedi o yüzden
Htcalptekin EsraArslan4525 süt ürünü veremiyorum malesef alerjisi var da kan damlası neden vermiyorsunuz acaba
EsraArslan4525 Htcalptekin saglik ocağının verdiğini kimse tavsiye etmiyor diger türlü de kendim alip vermek istemedim içerigini ne kadar faydali oldugunu bilmiyoruz en iyisi doğal şeyler diye düşünüyorum çok şükür de kansız bi bebek değil ☺️
Begooo Htcalptekin o zaman genel olarak meyvelerden sebzelerden devaö edeceksiniz fazla seçenek kalmıyor zaten daha bir şeyleri öğün olarak veröek için çok erken değil mi tadım ayı diye biliyorum bu ayı
Htcalptekin Begooo evet öyle tabiki ama yemek yemeyi seviyor ve her gün patates havuç yemekten sıkıldı farklı şeyler yedirmek istiyorum ben de o yüzden tattrıp öğün haline getiriyorum ki alışkanlık kazansın
Begooo Htcalptekin hmm anladım süt alerjisi zor oluyor umarım atlatırsınız seöenek de azalıyor böyle olunca
Htcalptekin Begooo evet öyle gerçekten seçeneklerimzi çok az o yüzden ben de kararsız kaldım çok teşekkür ederim 🤲🤲
Senemasilberen Htcalptekin canım benim iki çocuğum var biri 17 ay diğeri 5 buçuk aylık ikisine de yumurtayı tek başına vermedim ya labne yada yoğurtla verdim
Htcalptekin Senemasilberen ne güzel bizim de alerjimiz geçsin inşallah biz de labne ve yoğurtla yiyebiliriz en kısa zamanda 🤲🤲🤲
Senemasilberen Htcalptekin haa alerjiniz olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın🙏suyla açabilirsiniz yada salatalığın içi o en yumuşak kısmı ile ezin iyice verin
Mila-ane20 Htcalptekin bende suyla iyice sulu kıva getirip veriyorm benim bebeğim hiç severek yemiyor bir yaşına geldi zorla yiyor bende ya su ya portakal suyunu karıştırıp veriyorm deneyebilirsin portakal suyuna karıştırma su ile deneama su kıvamına getir
Htcalptekin EsraArslan4525 aaa bunu bilmiyordum ben her gün kullanıyorum kan damlasını bak şimdi kafama takıldı🙄🤔