Timurcan Kızlar neler veriyorsunuz kahvaltı da bir türlü sevdiremedim ben kahvaltıyı bu çocuğa ya zorla yediriyorum meyve suları yapıyorum onunla yer diye meyve suyunu içiyor verdiklerimi yemiyor en başlarda yumurtayı falan çok severdi şimdi sevmiyor
Haziran98 Timurcan benim bebeğim de 9 aylık oda ilk başlarda yumurtayi her türlü yerdi şimdi itiyor elimi veremiyorum 1 haftadır yoğurt bebek bisküvisi ceviz içi karıştırıp veriyorum bugün onuda tam bitirmedi inşallah dişten dolayı dir gelip geçici bir şeydir yemeyen bebek zormuş gerçekten de
Umutertn Haziran98 Canım disten sanirim benim bebegimde 9 ay 7 gunluk oldu 9.ayimiza girdigimizden beri maf oldum diş patlatcak belli olmaya baslamis ilk diş.Sabah cok guzel yerdi simdi itiyor kasigi alip isiriyor disini kaşiyor
Timurcan Haziran98 evet ya bende dişten mi diye düşünüyorum daha hiç dişi çıkmadı ama hiç mi acikmiyor diye düşünüyorum bir yandan
Haziran98 Umutertn iki tane alttan dişimiz var onları çıkarırken hiç böyle iştahsızlık olmamıştı demekki her dişte farklı tepkiler veriyor bebekler hayırlısı olsun bakalım inşallah geçer canım
Serpil51 Timurcan bende ilk öyle başlamıştım hiç yediremedim sonra beyazlıyla birlikte zeytinyağda pişirdim öyle yiyor