BigeUmay2020 Merhaba anneler, Benim bebiş şuan 7 aylık 1 haftadır gece uykumuz düzene girmeye başladı sizce odasını ne zaman ayırmalıyım ?sizler ne yaptınız ? Şuan benim koynumda uyuyor bunun çokda doğru olmadığını söylüyorlar 🤪🤷♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi BigeUmay2020 Ya benim şahsi fikrim 7 ay çok erken bir sure ben kendi odasında yatırmam ki oğlumu da 2 yaşındaydı galiba kendi odasına yatırdığımda
Dtbrc BigeUmay2020 oğlum 7 aylık ayırdım ben bikaç gün oldu adapte olmaya çalışıyoruz bakalım😆😆kamera var odasında sabaha kadar açık en ufak çıtında yanında bitiyorum bana zor oluyor ama oda ayırmak için uygun bir aymış o nedenle ayırdım,8.ayda ayrılık kaygısı başlıyor sonra bağlanıyor çocuk iyice zor olur ayırmak bu düşüncedeyim
ilkgozagrimmm BigeUmay2020 Bizim yatak odası çok dar ve havalar ısındıkça çok sıcak oluyor. Bebek de rahat edemiyordu 6.5 aylıkken ayırdım. Şuan 8 aylık odasında yatıyor
NNF19 MiracAlpinveUmutunAnnesi ben taa 5 aylıkken ayırdım okadar rahat ettim ki kendi düzeni kendi rahatına göre yatıyor uyanıyor uyku eğitimine bile gerek kalmadı uyku saatlerinde götürür koyarım uyur çok rahat oluyor her açıdan BigeUmay2020
BigeUmay2020 ilkgozagrimmm bi sıkıntı yaşadınız mı , kamera var ama ağlarsa duymam diye endişe ediyorum
ilkgozagrimmm BigeUmay2020 Odası çok yakın bizim odaya. Yatağın ucuna gidene kadar onun odasına gidiyorum öyle düşünün. Karnı aç yatarsa 2 3 kere uyanıyo. Tok yatarsa bir kere uyanıyor.
Wanderlust BigeUmay2020 herkesin kendi tercihi ben 5.ayda uyku egitimi verip 6.ayda ayirmayi dusunuyorum bizimkisi suan kucuk masallah gece uyanmasi yok diyebilirim hic yatagimda yatirmadim dogdugundan beri besiginde yatar o yuzden cok sorun yasamayiz diye dusunuyorum. Bebek icin de ayri odada yatmasinin daha saglikli oldugu soyleniyor o yuzden bazilari icin erken olsa da bizim tercihimiz bu yonde 🌸