Cgdmltr93 Parçalayıp fırında yağlı kağıt serip kızartsam olur mu kızlar? Pişer mi? Siz nasıl yapıyorsunuz. Tavada mı kızartsam. Haşlamaya gerek var mı? Fırında ya da tavada güzel kızartma tarifiniz var mı 🤭
Mom084 Cgdmltr93 ben bugün yapicam ben haşlayıp fırına.oyle atıyorum daha kolay pişiyor bide içi kırmızı kalmıyor hiç hoşlanmam kırmızı halinden 🌸
Sevgi-Aslan Cgdmltr93 parçala sosla canım sarımsak tuz karabiber kekik toz biber veya pul biber 2 kaşık yoğurt iyice karıştır 2 saat dolapta dinlensin sosu çeksin sonra at fırına müthiş oluyor ben hep öyle yapıyorum
Violet Cgdmltr93 eğer köy tavuğuysa haşlayıp atmanız lazım yok normal tavuksa soslayın direk fırına atın nar gibi kızarıyor
mechule Haşlayıp öyle fırına atıyorum daha kolay pişiyor ama fırın poşeti varsa soslayıp koyarsınız öyle de lezzetli olur. Haşlamadan parçalamak zor olur
Mom084 Deletedmom_36 sus kız bugün yapicam içime bı kurt düşürme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bende svemem haşlayıp koyunca fırına hem fırında 4 5 saat çalışmıyor işime gelitoe pisti mi pismedi mi derdi yok 🤣
Deletedmom_36 Mom084 ay yok hem haslayip hem firinlarsan bisey olmaz bence☺️Nefret ederim pismemis seyden🙈
Mom084 Deletedmom_36 sürekli öyle yapıyorum daha hiç sorun yaşamadım 🌸🌸🌸😍😍😍 ay bende hele eşim bir kere görmüş uzun süre yediremedim alıştı artık 🤣
meltemustafaras Cgdmltr93 Bende parçalagıp sarımsak yoğurt domates biber karışık salça yağ baharatlar homojen hale getirip sosluyorum 1 saat kadar dolapta bekliyor sonra yağlı kağıt sarıp fırına atıyorum miss 😍
Deletedmom_36 Mom084 bende oyle o yuzden birinin evine gidince tavuk varsa korkarim ya ici pismediyse diye☺️
AloneMom Cgdmltr93 ben parcaliyorum bütün tavuğu.firin tepsisine yağ koyuyorum biraz.tavuguda tuzlayıp soslayip diziyorum tepsiye.aralarinada patates koyuyorum güzel oluyor.tavuk için Knorr mangal lezzeti sosu kullanıyorum.tavsiye ederim.
Sevgi-Aslan Cgdmltr93 Kuzum ayarlarda bir sorun vardı benim cevabını şimdi gördüm ben de diyorum yazdıklarıma niye cevap yazılmıyor ayarlarda sıkıntı varmış😂😂😂afiyet olsun canım benim