Eren10 Kızlarr misafirim gelcek güzel uyumlu bir menü yapmak istiyorum aklım çok karışık, bana yardımcı olur musunuz, önerilerinizi bekliyorum 😊
Zuzuuu Eren10 Fırında yoğurt soslu tavuk ve patates at yanına pilav ve mercimek çorbası mevsim salatası birde cacık mis 😂 tatlıda en kolayından parfe at dolaba bitmiştir 😂😂😂
nursocum Eren10 Lahmacun içi hazırla ver fırına pişirsinler. Yanına güzel bir salata pratik bi pasta yaparsın birde çorba yeter bence
EsraTurna Pratik yemek yapın ozman tavuk fırına at pilav. Çorba salata cocuklarda var zor olur eminim ama en kolayı bu yemek
ikiKudurukAnnesi Ezogelin çorba Tavuk patates fırın Pilav Cacık veya havuç tarator Salata Karpuz vs Bir de tatlı bitti çocuk oldugu için pratik şeyler söyledim
Mavi666 @Eren10 Ben misafirim gelince az kişi iseler balık yaparım fırında levrek pilav salata yada karnıyarık yaparım pilav cacıkla. Balık zaten çok kolay karnıyarığın da içini akşam hazırlarım. Çok kişi gelecekse akşamdan çocuk uyuyunca ya dolma yaparım yanına ayran tatlı yada içliköfte yaparım. Dolma ve içliköfte daha çok ikindi öğle vakitlerinde geleceklere uygun. Ertesi gün pişirmesi kolay olur. Bence en lezzetli yaptığınız ve pratik yemeğiniz neyse onu yapın. Herkesinki farklıdır benimki bunlar.
Lindamom Eren10 karnıyarık pilav cacık bence güzel 3’lü olmadı tavuk patates tava yapıp fırına atın yine pilav yine cacık
Dnz-kbr Eren10 benimde 6 aylık kızım var yarın misafrm var belen tava yapcm kuşbasılı bir yemek pirinç pilavı humus salata birde hazır baklavalık yufladan burma baklava yapcm cok basit ve cok lezzetli oluyor 🖐🏻🤠