Karakuzu Sezeryan sonrası doktorum 3.günü duş alabilirsin demişti aldım ve üstündeki bandı yeniledim batikonladım,şimdi üstünü tekrar bantla kapatacak mıyım napıcam doktorun söylediği hiçbişeyi hatırlamıyorum😕
Deletedmom115 Karakuzu Hayır canım kapatma artık. Batticon ve krem ne verdiyse sürüp üzerine gazlı bez koysan yeter
Duygu34 Karakuzu bende sezaryan yaptm ertesi gün banyo yaptö bantıda söktm attm hiç bişide sürmedim ben ztn doktr vermdide iki çocuğmda sezaryan
Merveyavuz Karakuzu Hastaneden taburcu olurken sökmüşlerdi bantı tekrar kapatmamıda söylemediler hatta tam tersi arada karnını açıp yat terlemesin hava alsın dedi doktorum. Ve eve gittiğim an banyo yapmıştım 🤔
Deletedmom115 Karakuzu Ben 15 gün boyunca yaptım doktorum öyle dedi ama siz yine de bi arayıp sorun bence
elifzeze Karakuzu merhaba bant tekrar yapistirilmiyor o zaman yaraniz hava almaz ve iyileşmez dus alip fön makinesinin ılık ya da soguk ayariyla yaranizi kurutun iyice kurudugundan emin olun gunde 2 defa da batikon sürün ve gazli bez koymaniz şart degil bir de pamuklu iç çamaşırı giyin geçmiş olsun
Anneumudu Karakuzu beni hastaneden cıkmadan yıkadılar orda cıkardılar bantı fln bi daha ne pansuman yaptım ne birley hergğn yıkandım hatta 10 gün kontrolünde lifleyebilirsin gayet iyi durumda demişti
MuhammedAmine Karakuzu hiçbirşey yapmana gerek yok birşeyde sürme gazlı bezde koyma kuru bırak sadece yeterli
Denizimmm Ben sezeryanın aynı günü duş almıştım. Hiç de bişey sürmedim. 1hafta içerisinde kendi kendine iyileşti.
Zeliha66 Karakuzu aa dikkat etmedin mi ağır faln mı kaldırdın? Ben iyiyimde bizim minnoşun süt alerjisi varmis biraz zor günler geciriyoruz
Karakuzu Zeliha66 ya bebek bi de ev işleri olunca mecbur yani dikkat etmedim,bizde gazla uğraşıyoruz 🤦🏻♀️Dertler bitmiyor desene
Zeliha66 Karakuzu dikkat et batikonla faln temizle. Öyle canim birisi bitmeden yenisi ekleniyo biz gaz sancisi zannederken meger alerjiymis
Zeliha66 Karakuzu burdaki okuduklarimla canim bütün belirtileri vardı yesilkaka gürültülu kaka huzursuzluk anlamsiz aglama uykuyadalamama kusma hıckırık ıkınma dr amip virüsü dedi önce sonrada ben deyince olabilir dedi kaka tahlilinde kan ciktı
Karakuzu Zeliha66 bu söylediklerin kızımda da var ama ben öyle düşünmemiştim bak hiç 😱 gürültülü yapmasına takılıyordum sadece 🤭