ikiKudurukAnnesi Gün geçmiyor ki yeni bir şok yaşayayım 😥 Kızımı pil yalarken buldum kızlar bir şey olur mu yaa ?
kumdurder ikiKudurukAnnesi benimkiler resmen kemiriyor 2 yasindaki kızım başlı ajan küçüğüde ondan alışmış nabsam care bulamıyorum kumandada çıkarıyorlar düşünün..
Balkizlarim ikiKudurukAnnesi pil yalamak tehlike bunun la ilgili haberler de vardi buyunce cikiyor meydana elektrik birikiyor vücudunda 💕
eksiliyesilelma ikiKudurukAnnesi biz de yaladık çocukken hala o pilin tadını anımsarım😅 bir şey olmaz bence geçmiş olsun 😇
Kukuli4198 ikiKudurukAnnesi birsey olmaz vermeyin alahtan yutmamis ağzını yıkayın birsey olmaz cocuk bu. Normal yani
kumdurder ikiKudurukAnnesi birsey olmuyor ama boğazına kacabilir ondan dolayi hemen farkedince aliyorum
Balkizlarim ikiKudurukAnnesi yuksek yerlerde tuttun herseferinde yapmasin simdi ilk olduysa birsey olmazda surekli olmasin 👌🖤
BurcuKucuk ikiKudurukAnnesi yutabilir canım Allah korusun vermeyin lütfen böyle şeyler çünkü yutarsa geri dönüşü olmayan sonuçları olur
ikiKudurukAnnesi BurcuKucuk ben vermedim zaten verir miyim hiç şu kalın pillerden yutulması çok mümkün degil ama daha dikkatli olurum artık teşekkürler