fsahin_18 Kizlar merhaba 6. Ay aşımız var zamanı geçti biraz 6. Hastalığımız vardi iyileşmeden yapmadılar simdi biraz okudum cok korktum cidden korkulacak bisey mi 6. Ay aşısı cok tehlikeli falan yazmışlar.. butun aşıları yaptırdım cok sukur hic sorun yaşamadık ama 6. Ay asisindan korktum
araskuzumm0918 fsahin_18 korkma tatlım ,bende panik olmuştum ama korkulacak bişey yok biraz ateşi yükseldi 38 üstüne çıkarsa ateş düşürücü ver ,onun dışında huysuzluğu geçiyor bir iki gün içinde ,
ebrupoyraz fsahin_18 şöyle düşün 6.ay aşısını ülkemizde kaç çocuk oluyor ve sen Allah korusun kaçına denk geldin bu şekilde o olaylar çok nadir durumlarda görünür endişelenme
Durunun_annesi fsahin_18 benim kızımı 4.ay aşısı fena yapmıştı huysuzluk ateş gibi. Bende bu böyleyse 6.ay daha fena olur dedim. Hatta annemgili çağırdım bize yardımcı olsun diye. Hiç tahmin ettiğim gibi olmadı az mızmızlandı o kadar.
fsahin_18 araskuzumm0918 canim benim şey yazmışlar allah korusun ölüme sebep oluyor falan cok uzuldum korktum birde diğer aşılarda hic sorun yaşamadık bunda da olmaz belki diye düşünmüştüm icimi rahatlattkn allah razı olsun
araskuzumm0918 fsahin_18 nette her yazana inanmamak lazım,bilgi kirliliği çok fazla ,emin ol aşı olması en sağlıklısı ,Sadece biraz stresli oluyor o kadar bazen o bile olmuyor her bebek her bünye farklı,hemen atlatırsınız birşeycik kalmaz annesi 😘