MutiEss Merhaba hanımlar bebeğime emzik tutturmak istiyorum fakat tutmuyor. 7-8 tane emziği var. Sizler ne gibi yöntemlerle tutturdunuz?
ecemm-6161 MutiEss canım uyurken verdim ağzına emerken süt damlattım yandan 😂😂veya pekmez bandırabilirsşn veya mamasına öyle verdin
Archmomm MutiEss valla benim kızıma da ben bir sürü denedim sadece bibs tuttu ama tutmayacak olan herseyi denediysen tutmuyor . Birde 1. Aydan sonra tutmaya basladı 🙏🏻 Öncesinde tutamıyordu agzında 🙏🏻
Eymencvk MutiEss benm oğlum 6 aylık hiç tutmadı zorlukta yaşamıyorum hiç çocuklar akıllı annenin yumuşacık memesi var 😊😍
Burcu111 Benimkide emiyor biz elimizle destekliyoruz ama biz bırakınca emerken ağzından fırlatıyor 😅😅
Selininannesi1609 Küçükse tutturmak kolay da onun yalancı bi şey olduğunu öğrendiyse zor benimki de tutmuştu başta iyiydik sonra oioyuncak niyetine oynamaya başladı bi daha da tutmadı çok uğraştım ama ve şuan çok eksikliğini hissediyorum
D-G-Damla55 MutiEss benim kızda tutmuyor biberon bile zorla aldı. Yoruldum her zaman meme açılmıyor oyalayamıyorum ağlayınca durduramıyırum. Annesiz asla kalacak bebek değil benim ki
haziranin25i MutiEss kızım sadece uykuya geçişte emiyor uykuya daldığı an atıyor. Gün içerisinde boş boş emmiyor 🤍