EngineerMommm Altı ay öncesinde su verdiniz mi ? Havalar çok sıcak ve çok terleyip su kaybediyor sizler ne yaptınız?
Gncdmrl EngineerMommm tam bunu soracaktim burda beklimm.. doktoruma sordum yazin ver gunde 30 cc dedi ama vermedim hala kararsizim
Melisbugi EngineerMommm 3 aylık kızım mama yiyor ben veriyorum mamasından sonra midesini şişirecek kadar değil çok terliyor hem ağzı temizleniyor pamukçuğa karşı
Corekotu EngineerMommm 5 bucuk ayliktan itibaren veriyorum. Ama yemekten once vermelisiniz sonra verirseniz kusuyorlar doktorumda ozellikle soylemisti. Ayrica arada rezene cayida veriyorum ne kadar icerse
melisitos EngineerMommm Gncdmrl doktorumuz sadece anne sütü aldigi durumda gerek olmadığını soylemisti. Su ihtiyacını sütten karşılıyor. Sadece emme sıklığı artabilir, susadikca emmek isteyecek demişti. Ama 5.ayda ek gıdaya başladık. Ek gıda veya mama ile besleniyorlar su veriliyor diye biliyorum. 5.aydan beri aldığı kadar su veriyoruz
Yasemin38 Corekotu rezene psikomotor gelişimini olumsuz etkiliyor bebeklerin vermeyin bebeklere. Annelere bile içmeyin emzirirken diyor doktorlar
ecemm-6161 EngineerMommm 2 aylıkken beri veriyorum suan 7 buçuk aylık oğlum günde 400/500 cc içiyor aşırı doktora sordum içsin su iyidir anne sütü anlıyor el gıda havalar bebeği mahvediyor dedi bize canım
EngineerMommm ecemm-6161 gerçekten havalar mahvdyr az da olsa vermeye karar vedm bende teşekkür ederim
ecemm-6161 EngineerMommm ver ver canım su hem böbrekleri için cok faydalı 😊 anne sütü olsa bile yaz dönemindeyiz su alması lazım
EngineerMommm Sevdamavi anne sütü alıyor sadece doktorlarda 2 ye bölünmüş biçimde bazıları ver diyor bazilari verme ama bu sıcakta çocuk.ds yanıyor
Elifscy Ben de kontrolümüzde sordum doktora, anne sütü alıyorsa altıncı aya kadar kesinlikle hiçbir şey yok dedi, dediğiniz gibi doktorlar da ikiye bölünmüş galiba 😅
Yasemin38 Elifscy bana hep anlamsız gelmiştir bu mesele. Çok çok öncelerde bebek anne sütü almıyor mamada yok nasıl beslendiler çok merak ediyorum helede su vermedilermi hiç🤷♀️🤷♀️😂😂
pandemibebegi EngineerMommm Suya ihtiyacı olup olmadığını idrarın renginden anlayabilirsiniz. Sarıysa ve idrar miktarı azaldıysa çok terliyor ihtiyacı var demektir. Ama öncelikle emzirerek açığı kapatabilecek misiniz ona bakmak lazım. Yani sürekli meme teklif etmeli. Ama hala aynıysa su verilmeli susuz kalması da çok tehlikeli. Ben 5 aylığa doğru vermeye başlamıştım.
Narebebek EngineerMommm kızım 4 aylık İzmir’de hava çok sıcak bu ay başı başladım vermeye alıştırma biberonu ile
Gerbera19 Ben kendi iç sesimi dinleyerek verdim bebeğim 4 aylık çok terliyor uyanınca önü ter oluyor çişli bezi azaldı bi kaç gündür ev 30 derece, her emzirme den sonra veriyorum 1 2 yudum içiyor biberonla