Ozlemay 3 aylık erkek bebeğim var sbahaa kadar hiç çiş yapmamış oluyor 3 gün oldu bu geceyle nedendir bilen var mı gündüz yapınca da koyu sarı yapıyor yine de tam bez dolmuyor çok terliyor sıvıyı öyle mi atıyordur
Venes Ozlemay bol bol emzirin. Gece uyuyorsa sıvı almadıgı için yapmıyo olabilir. Benim kızımda böyle
minikoalam1 Ozlemay salya akılı ve terleme ile atıyor sıvıyı telaşlanmayın. Sık emzirmeye çalışın bezinde ki çiş koyu renkli olmasın yeter
Ozlemay Venes bol bol emziriyorum gece hemde saat başı uyanmaya başladı 4 saat uyurdu normalde. Saat başoiı emiyor ememiyor mu anlamadım göğsüm süt dolu ama emince yumşuyor bugün doktora götreceğim
Ozlemay minikoalam1 çiş koyu renkli sapsarı saat başı da emiyor sütüm mü yok diye düşünmeye başladım ama gece keisn sütüm var akıyor bile yani
Ozlemay Venes aynen uyanmayan mis gibi uyuyan çocuk uyumaz oldıiu çiş yapmaz oldu Allah başka hastalık vermesin geçer inşllah
Damla90 Ozlemay benim bebeğim de aynı halde. Sanırım havalar birden aşırı ısındı o yüzden böyle oldular. Salya ve terle suyu atıyorlar galiba. Ben de yine de Çarşamba günü doktoruma soracağım ama telefonla sorduğumda bol bol emzir ve azıcık su vermeye başlayabilirsin gün aşırı demişti.
Kubra4745 Aynı durumu bugün bende yaşadım böyle bir post arıyordum oğlum çok terliyor emiyor da kakasını da yaptı ama çiş yok anlamadım 😬😬
Oglummmmb Bebek çiş yapmayınca doymuyor diyorlar. Benımde başıma geldı bir ara acaba gerçekten doymadıkları içinmi
Ozlemay Oglummmmb 3 gündür çok sıcak 3 gündür çiş yok ter va r önce çiş çık vardı doyuyordu gene doyuyordur gerçi kilodan da 200 g düşmüş