elcn4139 sezeryan yerim siyah cok sasirdim. annem bizde sezeryan olduk böyle olmadi diyor. dogumda yanik kokulari geldi acaba yaktilarmi yapistirmak icin, gecermi ki
Melisbugi elcn4139 geçer canım biraz zaman ilkinde baya sürmüştü benim kırmızı olaması şuanda 3 ay oldu hala siyah gibi aksi gibi göbek deliğimin içide siyah anlamadım onu
zeynepbalci elcn4139 benim de üstü baya kararmış ya yalnız değilmişim şükür yanık kokusu ne kız nasıl aldın o kokuyu ilk kez duyuyorum
aylaamayorgun elcn4139 benim iz yok gibi beyaz ince bi çizgi yapıştırıcı kullanarak birliştirmişler. Nasıl bi yöntem bilmiyorum
sevdeninasafkosu inci_34 iyice lif veya kese yapınca gidiyor o. Batikon yapışıp kalıyor diye düşünüyorum benimde göbek çevrem göbek deliğinin içi ve alta doğru siyahtı güzelce lifledim iki seferde beyaz oldu Melisbugi
sevdeninasafkosu Kivicito evet tertemiz oluyor ilk başta lif suremiyordum acır diye korkuyordum şimdi bembeyaz 😂
elcn4139 zeynepbalci hahahaj valla 2 kere yanık kokusu aldım et yanigi gibiyei hatta dedim beni yakıyolar hatta
zeynepbalci elcn4139 yaa hiç bişey duymadım anlamadım ben ama kararmayı açıklıyor hemen kese yapalım bakalım 😅