esraeerdogann Merhaba bayanlar benim bebeğim uykuya dalarken çok zorlanıyor elleri kolları sürekli hareket halinde uyuyana kadar kundakta yapıyorum bu seferde çıkartmaya çalışıyor uyuyamıyor naaıl bir yöntem izlemem lazım veya doktora mı götürmeliyim 🤷♀️
Asilinannesi1 esraeerdogann benimde oğlum bugün 2 aylık oldu. Canı isterse emzik tutuyor istemezse tutmuyor. Eğer tutarsa uyluya geçerken elleri kolları duruyor. Tutmazsa o eller kollar ayaklar 1 dk durmaz. Kundak yaparım bu seferde çıkarmaya çalışır çıkaramadığı için sinirlenir🤦♀️ Şimdi havalarda cok sıcak o yüzden kundak yapmıyorum ellerini ben tutuyorum uykuya geçerken. Bi çözümü varsa bende bekliyim.
alpimm1203 esraeerdogann ay insn bana bendede ayni sorun artik ellerini baglayacagm diyorum kendi kenfimr guluyorum . Bir insan ellerini ayaklarini buldr niye oynatir. Gozunden uyku aluyor ama elleri asla durmuyor. Diyelim daldi dalinxa 30 dk demeden kalkiyor
homosapiens esraeerdogann normal ozaman benim kızımda o aylarda öyleydi geçici bi durum merak etmeyin
esraeerdogann Asilinannesi1 şu sıra hiç elleri kolları durmuyor gözü kapalı ama tam olarak dalamıyor şuan beni emmek istemiyor reddediyor zor geçiyor bu dönem 🤷♀️
Asilinannesi1 gzmshn00 sizin de mi eller kollar durmuyo hala, ben yenidoğan için bunu yaptığını düşünüyordum🤦♀️
gzmshn00 Asilinannesi1 cnm 4bucuk aylık kızım maşallah elleride ayaklarında durmuyo cnm çok hareketli kizim
esraeerdogann homosapiens yaa çok zorlanıyorum uyuturken saatlerce uğraşıyorum inşallah bizimkide kısa sürede geçer 😩
homosapiens esraeerdogann ben o zamanlar hamakta sallıyordum sallamayı bıraktıgım an uyanıyordu ben de hep böyl sürecek sandım kendı kendıne sallanma aparatı almıstım oyle işimi gücümü halletmıstım neysekı oyle sürmedi
esraeerdogann homosapiens bende öyle saatlerce sallıyorum sadece 15 20 dk uyuyor bide çok sıcak çocukta haklı aslında bakalım hayırlısı inşallah geçer biter Allahın izniyle teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
esraeerdogann alpimm1203 bende aynıyım saatlerce sallıyorum 15 20 dk anca uyuyor beni emmek istemiyor resmen benle kavga ediyor artık çok zorlanmaya başladım uykusuzluğu hiç saymıyorum bile 🥲
Gozde123 esraeerdogann uykuya dalamamasinin altinda hangi sebep yatıyor onu bilmek lazim reflusu olabilir mi benim bebegimin reflusu vardi oda hep kipir kıpır di
Gozde123 esraeerdogann evet canim kusmuyorsa yoktur gazı falan mi var acaba sen daha iyi bilirsin damla falan kulkaniyormusun gaz icin