urazinannesiii Canım anneler nolur bana bir akıl verin ne yapacam ben. Sabah 6 buçukta güne başlıyoruz 3 defa uyuyordu gündüz 2 ye düşürdüm belki gece uykusunda işe yarar sabah biraz daha geç uyanır diye ama nafile. Sizin bir düzeniniz var mı varsa nasıl?
Ali_Han20 urazinannesiii 6 da uyanıyor. Eskiden 5.30 neyse. Gündüz 3 uyku uyuyor ama kısa kısa en fazla 30 dk hiç düzeni yok gece uyuyuyor ama meme ve mama için sürekli kalkıyor.
urazinannesiii Ali_Han20 sabah 6 buçuk en geç 7 de uyanıyor sonra saat 10 da uyutuyordum 11 11 buçuk gibi uyanıyordu. Sonra 2 de uyutuyordum 3 3 buçuk gibi uyanıyordu sonra da 6 da yatırıp 7 de kalkıyordu gece uykusuna da 10 gibi yatıyordu ama gece sürekli uyanıyor en az 3 defa. Bende belki gündüz 2 uyku yaparsa gece sık uyanmaz ve sabah daha geç uyanır dedim ama olmadı
Ali_Han20 urazinannesiii mama verince uyanmaz deyip mama vermeye başladım bu sefer de mama vermeden asla uyumuyor ve mama için 2 3 kere kalkıyor eskiden kalkıp bir fırt emer uyurdu simdi illa mamada olacak
urazinannesiii Ali_Han20 bende öyle bir hataya düştüm yatmadan önce 1 defa vereyim dedim fayda etmedi ama o mamayı illaki istiyor bir iki yudumda olsa içecek illaki
Ali_Han20 urazinannesiii aynen iki yudumda olsa içeçek ama anne kalkıp ısıtacak yapacak uykusu bölünecek