Drindniz Merhaba kızlar bebeğim 19 aylık uykusunda korkuyo sıçrıyo sakinleştirdim ama bu sefer de çığlık çığlığa ahlıyor uykusunda dua da okudum ama başına gelen var mj bende korkmaya başladım
basaktpe12 Drindniz yanından ayrılma canım dua oku elinle göbeğini sev ben burdayım de sessizce varlığını hissettir rüyasında korkuyorlar gün içinde onun ile bağırarak konuşan biri varmı yada kuzeni yiğeni vs onu korkutuyormu öcü,böö gibi
Drindniz basaktpe12 evet bugün sokakta oynadı bi teyze düşeceksin diye kızıma bağırdı dikkat etmesi için etkilenmiş olabilir mi hiç aklıma gelmemişti
basaktpe12 Drindniz ya çok bağırarak onu ürküterek bağırdı ise onu tehdit olarak algılar ve korkar rüyaya girer oğlum ile yiğenim oynarken yiğenim aniden çığlık attı oğlum korktu yanıma geldi o akşam 2-3kere ağlayarak uyandı sadece ben burdayım korkma aşkım vs gerektiğince dua oku aklında kalmasın
Drindniz basaktpe12 çok teşekkür ederim sanırım Kadın panikliydi çok bağırdı yüksek sesle söylemeseniz aklıma gelmezdi sağ olun