Merihbebek Arkadaşlar sıcaklardan dolayı bebeğimde isilik oluyor günde 3 4 kere yıkıyorum ama geçmiyor doktora gitmeden önce fikir almak istedim sizce Nasıl geçer tecrübeniz varsa paylaşırmışsınız.
Aslgnzr Merihbebek benim bebeğimde aşırı terliyor ve gece olmasına rağmen hava 30 dereceyi görüyor bazı günler manisadayız fakat bebeğimde çok hafif isilik var birde deri hastalığı olmasına rağmen öğlen ve gece yatmadan yıkıyorum her seferinde atoderm jel kremle her yerini kremliyorum öğlenleri sadec çıtçıtlı bodyle duruyor sonra kısa şort giydiriyorum her altını değiştirilimde koltuk altı dirsek içi diz içlerini ve boynunu silip güzelce kuruluyorum boynuna jel krem diğer yerlerine günde iki kere çok az mustela pişik kremi sürüyorum kullandığınız ürünlere dikkat edin pamuklu yazmasına rağmen pamuk pranı düşük olanlar oluyor hellobaby zara ve lcw organik pamuklu giydiriyorum sadece
Drysrht tombikdonerkankasiiskender benimde bugun başladı kollarda var sadece simdilik inşallah ilerlemez doktora yazdım ince çıtçıtlı mayoyla uyut dedi üstünü örtme dedi duş aldır dedi o kdr
Tugce1634 Naparsak yapalim olucak.gecen yaz da olmustu kizimda.kollarini kasiyip duruyor bir de.hergun dus alinca nemlendiriyorum ama cozumu yok sanirim,ben bilmiyorum yada.
elmaliturtam Ah iki gündür benim minikte de çıkmaya başladı eczacımıza sordum mahallede ki hametol baby verdi yatıştırır diye inşallah işe yarar