seymabykn Selam anneler. Emzirirken size denilen en komik olan şey ne oldu? Bana “soğuk su içme sütün üşür çocuğun karnı ağrır” dediler 😂😂😂
Rezzan seymabykn bende bildiğiniz kuru soğanı çok canım isterdi arada yerdim vall gelir başlardı kaynanam sütün bebeğe kötü kokucak yeme şunu diye😂 birde hamileyken mor lahana yemiştim kızmıştı bebekte leke olucAk niye yedin diye🤦🏻♀️
25moonlight2021 seymabykn hamileyken gül koklama bebekte doğum leke olur dediler 😀 ben inanmıyorum böyle şeylere ama hamile olduğumu bilmeden gül kokladım kızımın ensesinde doğum lekesi var 😀
Asl90 9 aylık oğlum var hala kaynanam soğuk bişey içtiğimde yüreği ağzına gelir çocuk hasta olacak diye 😂
seymabykn Rezzan Tam tersi soğan süt yapar derler ne kokması hahaha 😂😂 ciğere de dokunma leke olur çocuğun vücudunda dediler çok dokundum ama yok bi yerinde birşey 😂
seymabykn 25moonlight2021 Belki aşerip de yiyemediğiniz birşey olmuştur onun lekesi de olabilir. Ben çilek çok aşermiştim eşim hiç bi yerde bulamadı yiyemedim, bebeğimin ensesinde lekesi var 😂