mommohter Arkadaşlar bebeğinize pijama giydiyorum üstünü ortmuyorum ama yinede terliyor zibinla yağda da üşür mu acaba 4 aylık bir fikir verin arkadaşlar 😔
Celaparslan mommohter sadece zıbın gezdiriyorum birde üzerine ince bir örtü örtüyorum havalar çok sıcak istanbulda oturuyoruz
Ozkayaayse mommohter bebeğiniz erkekse eğer erkek bebekler sıcağı pek sevmez. Bebeğimin yattığı oda 26 derece sadece kısakollu zıbın ve bir battaniyeyle uyuyor 2 aylık..
mommohter Yldz3 işte örttüm canim bir kaç gün ama terliyor bende terlesin istemiyorum basım belada bu sıcaklarla
As1ioz mommohter evet ben sabaha karsı müslim örtü örtüyorum soguk oluyor ozaman yani 4 5 gbi o zaman 9 a kadar acmadan uyuyor oncesinde örtersem aglayarak uyanıyo bnmki sıcaga asla gelmiyor
mommohter As1ioz çok teşekkür ederim canim bende öyle yapayım sadece zibinla uyutuyum bir daba Allah razı olsun kardeşim
As1ioz mommohter hasta olur diyede korkma bebeklerin bizim gbi degil bizden dha az üşüyolarmış doktorum oyle dedi bn hep ole yapıyorum sukur hasta olmadı terleyen bebek üşütür canım terlemiyosa cokda soguk degilse teni örtme🍀
mommohter Celaparslan bende İstanbul dayım canım bir daha bende zibinla uyutuyum gece çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun
mommohter Ozkayaayse yok kız canım bebeğim ne kadar ince de olsa terliyor bir de sadece zibinla dneicem artık