Miracatlas Dilanbozkurt yalnız değilim demek ben bi tek benimkiler böyle zannediyorum etrafımda hiç görmedim 🤣
Miracatlas bebiskoooo Çok fazla ağlama saati 11 bende bu akşam o saat yaklaşınca kundak yaptım ondan önce doyurdum çok şükür öyle bağıra bağıra ağlaması çok olmadı ama bizimkinde reflü var sanırım çok kusuyo
bebiskoooo Miracatlas oyyyy kıyamam kuzuma reflü çok zor gazını mama sonrası sürekli al annesi Rabbim yardımcın olsun canım öp benim için yavrunu 🥰
Aslmra80 Miracatlas çok sallamayın ona da alışır ilerde sıkıntı yaşarsınız gaz damlaları kullanabilirsiniz
Miracatlas Aslmra80 damlalardan hiç fayda görmedik hamağı doktor tavsiyesi üzerine aldık şuanlık tek iyi gelen şey o diyebilirim başka türlü asla uyumuyor
Nisacix Miracatlas bizimde öyle nurse şurup ve kiraz çekirdeği harika geldi tavsiye ederim ilac degil surup
Aslmra80 Miracatlas haklısınız ama ilerde ona alışıp sürekli hamak isterse bu seferde siz daha kötü olacaksınız benimde kızım çok gazlıydı ama başka yöntemler denedim pek sallamadım
Nisacix Miracatlas şurubunu kullanıyorum ilac değişir yazıyor şişesinde. Çok memnunum. Anında kesiliyor
Melikeeeecansuu Miracatlas sallanan besık al benım oqlumds sallanmaya alıstı suan com rahatım yarımsaate ayarlıyorum sallıor kendısı benımde kollarım kopuyordu artık sallamaktan sabaha kadar