Happymother Kızlar kızım 16 günlük bugun asm den aradılar yarın için tekrar çağırdılar topuk kanı tekrar alınacakmış başına gelen varmı ya canım çok sıkıldı
Busraucarer Happymother biz de topuk kanı verdikten bi hafta sonra tekrar aradılar, gittik yine verdik,çok can sıkıcı bir şey,Bize makinenin bozulduğunu kanı tekrar almaları gerektiğini söylediler ama sizden tekrar niye çağırdılar,söylediler mi
Zeliha Happymother ben bugun benide aradilar genetik hastaliklar için aliniyomus ama gidip imza verip yaptrmiycam okadar tahlil yaptrdik bisey olsa illaki cikardi
Happymother Busraucarer sadece genelde tiroid yüksek çıkıyo ondan istemiş olabilrler dedi evet cok can sıkıcı maalesef
EYMEN2018 Evet ikinci kere alıyolar malesef canları yanıyo kuzularımızın ama almaları mecburiymiş benim bebeğimde 17 gunluk ben aldırdım mecburen saglık ocagındakı hemşire söyledi eger aldırmazsak sağlık bakanlıgı anneye babaya dava açıyormuş
EYMEN2018 Banada saglık ocagındaki hemşire 2 kere alıyoruz ama bişey çıkarsa 3. ve 4. kerede alınabiliyor dedi
Brkgl0605 [bilinmeyen] merhaba bizim de ilk topuk kanında biotinidaz eksikliği görüldü,bugün 2.kanı aldılar lütfen bilgi verir misiniz çok endişeliyim,bugün bugündür araştırıyorum,çok üzülüyorum,5 günlükken almışlardı ilk kanı,bugün 20 günlük acaba emzirdikçe yükselmiş midir değerleri,Cevabınızı dört gözle bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
Muru55 Brkgl0605 bizimde öyle denildi ben doğum yaptığım hastanede aldırmadım sağlık ocağında 1 haftalikken aldrdik sonra 1 hafta sonra aradlr tekrar alcaz diye nedn dedim biyotinidaz değeri kötü çıkmış emin olmak icin dedi ama öyle bir panik halle söyledi ki ebe ben lohusa halimle mahvoldum sonra birkaç doktora danıştık genelde ilk kanın transfer esnasnda bozulduğunu hatta o gün alınan 12 b3bekten 9 u böyle çıkmış ama ebe bunu bana söylemedi eşim kendi imkanı ile öğrendi sonrasindaki kan temiz çıktı şükürler olsun o yüzden raht olmaya çalışın yüzdesi düşük bir rahatsızlık inşallah bir şey yoktur
Brkgl0605 Muru55 bizim hastanede alındı normalde 65 olması gereken değer 43 çıkmış ama baya bi zaman gönderilmedi kan sağlık ocağındaki ebe hergün aradı sormak için daha gelmedi kan falan deyip durdular bugün de il sağlık müdürlüğünden aradılar beni,Allahım inşallah bizimde yanlış alınmıştır yada yükselmiştir ya mahvoldum bugün 😥
Muru55 [bilinmeyen] yani o gün ilçeden ankaraya giden toplam 12 topukk kanının 9tanesi böyle çıkmış eşim bunu sağlık ocağında gidip ebeye laboratuarı aratarak öğrendi buda 12 tane den 9 nun böyle çıkması normal değildi yüzdeye vurulduğunda neyseki 2. Kan temiz geldi şükürler olsun demek istediğim kanlar transfer esnasında bozulup böyle yanlışlıklar olabiliyor.
AsliErdo Bizde kızımda 3 kere kan verdik.3de bozuk çıktı yani kistikfibrozis değeri yüksek çıkmış.En son ter testi yapıldı çok şükür sonuç referans aralığında çıktı çıktı ama bende öldüm öldüm dirildim.Sütüm azaldı.Korkmayın inş sorun çıkmaz