Mihriban12 17 aylık bebeğim yataktan düştü kafası yere değdi cok ses cıktı 😢 kaldırdım hemen kustu 1 saat uyutmadım şuan iyi oynadı gezdi sizce birşey olurmu napmam lazım
Naaaaazzzzzz Mihriban12 kusmus birde Tabiki çok riskli kafa travması vardır .siz gidemiyorsanız 112 arayın onlar götürür sonra pişman olmayin
[silindi] Mihriban12 benim bebegimde bu sabah yatak tan düşt çok şükür bişey olmadı ama aklım çıktı resmen
ArasAkbulut Mihriban12 112’i arayın lütfen yardımcı olurlar hemen. Risk almaya değmez Allah korusun 🙏🏻
Kolikbebe Kustuysa götürün benim bebeğimde düştü hemen götürdük röntgenden baktılar 6 saat müşaade 3 saat uyutmayın dediler 2 gün sonra fıskırarak kustu tomografiye grdik
Fitifiti Kolikbebe İyidir inşallah? @mihiriban12 Kustu diyorsunuz,çok tehlikeli olabilir lütfen acile gidin. Yükseklik kaç cm bu arada?
Kolikbebe Fitifiti çok şükürler olsun allah korudu yatak üzerinden düştü kafasıda şişti ceviz kadar ömrümden önür gitti ama temiz çıktı herşeyimiz Allahım göstermesin inşallah
Mom62636362 Mihriban12 hemen acile gidin. Dün Instagramda bir aileye denk geldim, çocukları yataktan düşüp başını çarptığı için hayatını kaybetmişti. Kendime gelemiyorum korkuyorum sürekli bir şey olucak diye. Gidemiyorsanız ambulansı arayın hemen
TheLatte Mihriban12 kusmuş diyosunuz yinede götürmeye calışın . Eğer imkaniniz yoksa suan 112 arayın gelirler .
Mihriban12 Yazlıktayız eşim ve ailesiyle 1 saat uyutmadık kayınvalidem yatır 1 saat geçti dedi ve yatırdım şimdi
Deletedmom_9857 Mihriban12 doktor mu kayınvalideniz onu dinliceksen neden soruyorsun kusması tehlike götürün ya
yigidonunanasii Mihriban12 uyutma bebeğini bir saat çok az bir süre en az 3 saat uyanık olması lazım ve lütfen 112 yi ara acilin görmesi lazım kusmus bebeğin bu çok önemli rabbim korusun insallah birşeyi yoktur
Ecemnurumbenim Mihriban12 kusöus ve kafasını carpmis uyutum düyosunuz hemen hastane götürün ilerde kötü sonuclar dogabilir
dlrkrn @Mihriban12 neden hastaneye götüremiyorsunuz? Bir yeriniz mi tutmuyor? Yapmayın Allah aşkına bu kadar vurdumduymaz olmayın. Buradakiler doktor elimizdekiler de tomografi cihazi ya burdan anlayabiliyoruz!
AntiiSosyallKelebek Mihriban12 Kaynanan doktora mı yapmış ? Sizde kaynana lafına bakıl uyutmuşsunuz lütfen annelik sorumluluğunuzu yerine getirin ve acile gidin
Zeynepasya1 Ya tabiki kaza kınamak yada eleştirmek istemiyorum ama ne olursunuz çocuklar dönmeye başladıktan sonra yatakta bırakmayın. Saniyelık bile olsa bırakmayın düşebiliyorlar. Dikkat çok önemli . Gecmıs olsun ama doktora götürün bencede
Mervesb Mihriban12 gcende bzm bwbegmz dustu 7 aylk fakt herhngi brsy olmadi cok sukr kyfi yrnd eguldu oyndi bzle biz bile 2.5 saat fln uyutmdk neolr ne olmz diye bencee bi an oncee gostrn doktraa evladnizi onmli seylr bunlr. Kocalrimiza kaynanalrmza kalsa ztn hic bsy olmz bebeklrmze ama annesi sensn onlar degl sn krarni vricksn